Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatérnek Lars Ulrichék kedvencei

Apocryphon címmel készít új lemezt az austini The Sword, akiket az utóbbi néhány évben a Metallicáék is elég rendesen támogattak a turnékon. Az album valamikor ősszel jelenik majd meg a zenekar új kiadójánál, a Razor & Tie-nál, borítóját pedig egy híres képregényrajzoló készíti.

A sajátos, stoneres beütésű heavy metalban utazó texasi The Sword az utóbbi években az egész világ arénáit és stadionjait körbeturnézta James Hetfieldék egyik előzenekaraként, így nevük már szinte sehol sem cseng ismeretlenül, és legutóbbi albumuk, a 2010-es Warp Riders a Billboard Top 50-be is bekerült. A zenekar most nekiállt új anyaga, az Apocryphon munkálatainak, amely valamikor ősszel jelenik meg a Razor & Tie gondozásában. A producer J. Robbins lesz, aki korábban már dolgozott a Clutch-csal is, a borítót pedig J. H. Williams képregényrajzoló készíti. Az ő nevéhez sikeres Batwoman és Promethea sorozatok fűződnek.

A The Sword nemrég kihozott az iTunes-on egy 2003-as, ismeretlen dalt Hammer Of Heaven címmel, amely eredetileg felkerült volna az Avengers film zenealbumára, de végül helyhiány miatt lemaradt róla.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.