Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Változatos a lemez”

N.A.T.I.O.N. címmel, október 25-én új albummal jelentkezik a Bad Wolves. A csapat máris bemutatta a harmadik dalt a lemezről, és februárban Budapesten is fellépnek a Five Finger Death Punch és a Megadeth társaságában.

0725bw

Tavaly elég nagyot robbantott első albumával, a Disobeyjel a Bad Wolves, ahol a Devildriver, a Divine Heresy, a God Forbid és az In This Moment egykori tagjai egyesítették erőiket. A második lemez már itt van a kanyarban, és ősszel érkezik az Eleven Seven gondozásában N.A.T.I.O.N. címmel. Tommy Vext, John Boecklin és Doc Coyle csapata Max Karon, Mark Lewis és Joseph McQueen producerkedésével rögzítette az anyagot, amelyre – a The Cranberries-féle Zombie brutális sikere után – egy újabb feldolgozást is felraktak, de egyelőre még nem tudni, pontosan mit. „Változatos a lemez", mondta Coyle a Loudnak az új albumról. „Akadnak rajta az első lemez dalainál súlyosabb dolgok, és nagyon fogós, mainstreamebb darabok is, meg persze sok szám a két véglet között."

badwolves_cA dallista az alábbi lesz:

01. I'll Be There
02. No Messiah
03. Learn To Walk Again
04. Killing Me Slowly
05. Better Off This Way
06. Foe Or Friend
07. Sober
08. Back In The Days
09. The Consumerist
10. Heaven So Heartless
11. Crying Game
12. L.A. Song

A már ismert I'll Be There, Killing Me Slowly és Sober után máris meghallgatható az albumról a Crying Game című szerzemény. A zenekar jövőre, a lemezbemutató turnén Magyarországra is eljut majd a Five Finger Death Punch és a Megadeth társaságában: a koncert február 20-án lesz a Papp László Sportarénában. Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül kaphatók. Részletek a koncertről itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.