Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Utazz vissza a ’80-as évekbe: itt az új Reckless Love címadó dala

Csaknem hat év után visszatér a finn Reckless Love. A zenekar február végére várható friss nagylemeze, a Turborider synthwave-es irányt vesz majd, és most a címadó számot is közzétették róla.

0911recklesslove

2016-ban jött ki a Reckless Love legutóbbi lemeze, az InVader, és most megújulva tér vissza a csapat egy AFM-szerződéssel a tarsolyában. Ötödik albumuk február 25-én érkezik Turborider címmel, és Outrun címmel pár hete bemutatták róla az első előzetes dalt, amely már egyben irányadó volt a videójátékos tematika köré építendő lemez egészére nézve is. „Valahogy sikerült ebbe a kis dalba belesűríteni mindent, ami beépült a játéktermi videójátékok, a hosszúhajú metálbandák és robbanékony akciófilmek korában felnőtt kölykök genetikájába – mondják. – Ami a hangzást illeti, dübörög a ’80-as éveket idéző pop metal, ugyanakkor erősen átfesti a dalt egy modern, synthwave-es íz is, ami érdekes koktélt eredményez. A lemez soundja a ’80-as évek témaköre és a synthwave sötétebb világa körül forog.”

recklesslove_cA dallista az alábbi:

01. Turborider
02. Eyes Of A Maniac
03. Outrun
04. Kids Of The Arcade
05. Bark At The Moon
06. Prelude (Flight Of The Cobra)
07. Like A Cobra
08. For The Love Of Good Times
09. '89 Sparkle
10. Future Lover Boy
11. Prodigal Sons

A zenekar később az Eyes Of A Maniac című dalt is bemutatta a lemezről, most pedig a címadó darab is megérkezett.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 queensryche999 2022-01-24 18:37
A debütlemez nagyon tetszett, ma is szívesen meghallgatom, az 'Animal Attraction'-t is kedvelem és összességében a 'Spirit' is tetszett. Az 'InVader' már elment mellettem zeneileg (rossznak nem mondanám), ugyanakkor ez a mostani, kvázi direkt synthawave alapú megközelítés (+gitárok) számomra két okból sem annyira szerencsés: egyrészt sokan csinálják ezt legalább ennyire jól, vagy jobban, másrészt a fiúk nagyon jók lehetnének abban, amit és ahogy 2010-ben elkezdtek. Ebben a megújulás dologban is lehet persze ráció, mindannyian tudjuk, hogy nem hobbizenekarokr ól van itt szó, akik szabadidőben szórakozgatnak a zenéléssel.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.