Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dobossal készíti új lemezét a Toto

0128totoAmióta csak újjáéledt a Toto, szilárdan tartották magukat ahhoz, hogy nem készítenek új lemezt, most azonban változott a helyzet: a legendás AOR/prog/soft rock csapat még idén friss anyaggal jelentkezik. Simon Phillips dobos azonban ebben már nem vesz részt.

A Toto utolsó nagylemeze 2006-ban jelent meg Falling In Between címmel. A zenekar azután egy rövidebb feloszlós perióduson is átment, most azonban nekikezdtek a folytatásnak, amely még valamikor idén kijön a Frontiers gondozásában. „Annyira természetesen áll össze a repertoár, mintha soha nem is hagytuk volna abba a stúdiómunkát Totóként", mondja David Paich billentyűs.

A Toto jelenlegi felállásában Steve Lukather gitáros/énekes/főnök és Paich mellett Steve Porcaro billentyűs, Nathan East basszer és Joseph Williams énekes zenél. A bandának új tagja is van Keith Carlock dobos személyében, aki az elsősorban időegyeztetési okok és más zenei projektek miatt távozott Simon Phillipset váltotta. Keith azelőtt Stingnél vagy a Steely Danben is zenélt, és Luke-kal is játszott annak Toxic Monkey nevű jammelős formációjában.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Draveczki-Ury Ádám 2014-01-28 15:17
Jól tudod, javítottuk, köszi!
Idézet
 
 
+3 #1 frontiers 2014-01-28 14:49
Mike Porcaro tudtommal súlyos beteg, nem vele készül a lemez, tudtommal Nathan East-el készül, vele voltak a turnén is, Pesten is ő játszott velük!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.