Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Úgy érzem, a Stone Sour egyelőre lefutotta a maga köreit”

Jelen állás szerint a Stone Sour tartósan inaktív. Corey Taylor énekes egy interjúban elmondta: egyelőre nincs a csapattal kilátásban semmiféle terv.

1109stonesour

Hamarosan első szólóalbumával jelentkezik Corey Taylor, a Slipknot és a Stone Sour frontembere – utóbbi jelző azonban jelenleg erősen kérdésesnek tűnik. „Úgy érzem, a Stone Sour egyelőre lefutotta a maga köreit”, mondta az énekes a The Green Room With Neil Griffiths podcastben. „Tartottunk egy zenekari megbeszélést, és úgy döntöttünk: határozatlan ideig szünetet tartunk. Jelenleg ez a helyzet. Egyelőre félretettük a dolgot. Mindenki megy, és a saját dolgait intézi.” Mindez jól rímel Josh Rand pár héttel ezelőtt a Guitar Worldnek adott interjújára. „A zenekar jelenleg szünetet tart, és nincs ütemtervünk a visszatérésre”, mondta a gitáros is. „Benne van ebben az is, hogy szükségünk van egy kis szünetre, meg az is, hogy Corey szólólemezt készít. Szóval nem tudom, mikor lesz új album.”

Taylor első szólóalbuma, a CMFT október 2-án jelenik meg a Roadrunnernél, és újonnan született dalok mellett olyanok is helyet kapnak rajta, amelyek gyökerei az énekes tinédzserkoráig nyúlnak vissza. A Jay Ruston producerrel készített anyagot Christian Martucci gitárossal (lásd még Stone Sour), Zach Throne gitárossal, Jason Christopher basszerrel és Dustin Robert dobossal rögzítette Corey, és bevallottan stílusok között ugráló, változatos albumról van szó.

coreytaylor_cCorey szólólemezén az alábbi dalok kapnak helyet:

01. HWY 666
02. Black Eyes Blue
03. Samantha's Gone
04. Meine Lux
05. Halfway Down
06. Silverfish
07. Kansas
08. Culture Head
09. Everybody Dies On My Birthday
10. The Maria Fire
11. Home
12. CMFT Must Be Stopped (feat. Tech N9ne and Kid Bookie)
13. European Tour Bus Bathroom Song

Az anyagról már két dal is meghallgatható, ezek közül vizuális szempontból mindenképpen a CMFT Must Be Stopped az érdekesebb, amelynek videójában egy sor híresség cameózik Lars Ulrichtól Nikki Sixxen, Rob Halfordon, Marilyn Mansonon, Scott Ianen és Nergalon át egészen Randy Blythe-ig.

 

Hozzászólások 

 
#2 Montsegur 2020-08-12 09:43
Idézet - Kormorán:
Bár hozzáteszem az új knot albumot nem voltam képes végighallgatni. Nagyjából hat szám után telítődöm vele...


Az utolsó szám az egyik legjobb daluk... gondoltam, szólok :-)
Idézet
 
 
#1 Kormorán 2020-08-11 09:44
Abból a szempontból nincs ezzel gond, hogy Corey autonóm művész, szóval ha jelenleg jobban ki tudja fejezni az érzéseit a Stone Sour-on kívül, akkor felesleges lenne kényszerből komfortzónán kívül alkotnia.
Az más kérdés, hogy ez a CMFT projekt nekem inkább úgy tűnik, mintha Kanye West babérjaira törne, ami szomorú végkifejlet lenne egy Slipknot után. Bár hozzáteszem az új knot albumot nem voltam képes végighallgatni. Nagyjából hat szám után telítődöm vele...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.