Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Twin Peaks-filmzene is lesz a Perihelion új EP-jén

0217perihelionMindössze négy hónapja jelent meg a Perihelion új lemeze, a Zeng, de a csapat hamarosan mégis új EP-vel jelentkezik. Ennek címe Hold lesz.

Az Apathia Records jelenteti meg a Perihelion Hold című, új minialbumát május 20-án. A friss kiadvány három új dalt rejt Vasvári Gyuláéktól, illetve a Twin Peaks soundtrackjéről ismerős Sycamore Trees feldolgozása is szerepel majd rajta. A három friss darab címe Feneketlen, Szárnyakon és Hold. A kiadvány digipak CD-n, illetve digitálisan kerül forgalomba.

A Perihelion két évvel ezelőtt debütált egy Nap fele néz című, igen jól sikerült EP-vel új nevén, hiszen a formáció az egykori Neokhrome-ból alakult át. A névválasztás nem volt különösebben meglepő, mivel a 2012 végén kiadott album, amely a Neochrome-ként produkált előzményeket is tekintetbe véve már a harmadik nagylemezük volt, Perihelion címmel jött ki. A zeneileg a korábbi iránytól némiképp elkanyarodott, egyedi black metalban utazó formáció azóta kultikus tiszteletre tett szert idehaza és külföldön is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.