Shock!

július 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tűzzel játszik a Kill Devil Hill

Csaknem tíz év után ismét hallat magáról a Kill Devil Hill. A zenekar harmadik albuma még idén megjelenik, most meghallgatható tőlük még egy friss szerzemény.

0225kdh

Az előző évtized elején igen nagy lendülettel vett rajtot a Kill Devil Hill. Az akkoriban elsősorban Rex Brown basszer és Vinny Appice dobos nevével eladott banda két erős lemezt is megjelentetett, a 2012-es Kill Devil Hillt és a 2013-as Revolution Rise-ot. A zenekarban 2014-ben Johnny Kelly (Type O Negative) váltotta Appice-t, de az évtized közepén tetszhalálba merevedtek, és 2019-ben Rex hivatalosan is kilépett tőlük. Most azonban ismét itt vannak: a tagságot Mark Zavon gitáros, Dewey Bragg énekes és Kelly mellett Matt Snell basszusgitáros (ex-Five Finger Death Punch) alkotja.

A zenekar harmadik lemeze idén érkezik a Legend Recordingsnál, a Blood In The Water, a You Can’t Kill Me California és a Before The Devil Knows már ismert, most a Playing With Fire is meghallgatható.

<ő<ő

 

Hozzászólások 

 
#1 sbxslade 2023-07-31 11:05
elore bocs a negativitasert, de amennyire csiptem ezt a bandat az elso album idejen, annyira nem jon be most.

mar 10 eve sem lehetett tul sok eredetiseggel vadolni oket, de ugy egeszeben jo volt az anyag - most direkt bele is halgattam es valahogy kellemesebb hallgatnivalo. ezek az uj szamok is rendben vannak, de 500x hallottam ugyanezt az aic/stone sour/akarmi kopia zenet az utobbi evtizedben hasonlo fizimiskaju, felejtheto hobbi-zenekaroktol.
valoszinuleg vinnie es rex lattak jol, hogy ebbol a zenekarbol ennyit lehetett kihozni, egy jopofa 1-2 albumos hobbi project, semmi tobb.

fut mostanaban ez a "mintha AI irta volna" kozhely, hat szegeny kill devilekre ez most 120%-osan illik. mint amikor azt olvasom a kritikaban a zenerol, hogy "produkcio": igen a produkciot nagyon kihallom belole, ellenben semmi mast.

amugy valaki mondja mar el nekem, honnan jon az igeny ezekre az otlettelen dalszoveges videokra. eskuszom, csak ilyeneket latok evek ota. ertem, hogy kell a video a promohoz es igy a legolcsobb, hat erzodik is.
van benne sok tuz meg koponya, morcosan nez a csavo a razkodo kameraba egy sotet teremben, celtalan animaciok (amik pont ugy neznek ki, mint a 20 eves windows media playerben a vizualis equalizerek). es vegig legyen kiirva a dalszoveg 72-es betumerettel, mert anelkul a hallgato nem fogja erteni az olyan mely gondolatokat, mint "burn down the empty yesterdays".
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.