Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szólókoncertet ad Budapesten az Alice In Chains frontembere

alice_in_chains_k2018_08One Alone címmel jelent meg múlt héten William DuVall első szólóalbuma. Az Alice In Chains frontembere tavasszal Budapesten is bemutatja a lemezt.

Akusztikus szólóalbummal jelentkezett október 4-én William DuVall. A DVL Recordings által megjelentetett One Alone teljes egészében akusztikus jellegű, és minden hangját az Alice In Chains énekes/gitárosa írta és rögzítette a stúdióban. „Három Alice In Chains-nagylemez és számos világ körüli turné, a Giraffe Tongue Orchestra albuma és természetesen a Comes With The Fall-lal készített korábbi anyagaim és turnéim után szükségét éreztem mindent lehámozni egészen a csontokig", mondja William. „Ezen a lemezen szigorúan egyetlen hang és egyetlen gitár szól, és a legelemibb lényeget árulja el arról, ki vagyok én énekesként, gitárosként és dalszerzőként."

DuVall jövőre szólóban is bemutatkozik a magyar közönségnek, és 2020. április 15-én, egy bensőséges hangulatú koncerten mutatja be a Dürer Kertben az anyagot. A koncertre csak limitált számban érthetőek el jegyek, amelyek október 11-én 10 órától vásárolhatók meg a Ticketportal hálózatában 4999, 5999 és 6500 forintért. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.