Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szívroham végzett A.J. Peróval

0322amobSzívroham okozhatta A.J. Pero tragikus és váratlan halálát. A Twisted Sister és az Adrenaline Mob dobosának helyére a zenekar március 21-ei koncertjén a régi ütős, Mike Portnoy, illetve a Black Label Societyből és a Breaking Benjaminből ismert Chad Szeliga ugrott be.

Mint azt már alighanem mindenki tudja, az Adrenaline Mob turnébuszában érte a halál március 21-én A.J. Perót, aki elsősorban természetesen ma is a Twisted Sisterből volt ismert. A.J. álmában hunyt el: miután társai reggel nem tudták felébreszteni, mentőt hívtak hozzá, majd az egyik poughkeepsie-i kórházban megállapították a halál tényét. A tragédia oka egy szívroham volt az Associated Press hírügynökség információi szerint.

A zenekart (a mellékelt képük az utolsó volt A.J.-vel) egy Drowning Poollal közös amerikai turné kellős közepén érte A.J. elveszítése, így egyelőre a folytatás mikéntje sem biztos még, ám a március 21-ei sayreville-i bulin ismét az eredeti ütős, Mike Portnoy lépett színpadra az Adrenaline Mobbal, illetve Chad Szeliga, a Black Label Society és a Breaking Benjamin kiváló dobosa is besegített nekik. Noha a turné headlinere hivatalosan a Drowning Pool, Sayreville-ben az Adrenaline Mob játszott műsorzáróként – ez szintén tisztelgés A.J. emléke előtt.

A Twisted Sister folytatásáról egyelőre nem tudni biztosat, a zenekar gyászolja A.J.-t, de nem nyilatkoztak róla, hogy nélküle is bevállalják-e azt az évi néhány kiemelt koncertet, amit adni szoktak, vagy sem.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.