Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

System Of A Down: egyelőre nem terveznek új lemezt

Akármennyire is várja a világ, egyelőre nem érdemes új System Of A Down nagylemezben reménykedni – ezt maga Serj Tankian énekes erősítette meg egy friss interjúban. A csapat utoljára hét évvel ezelőtt jelentkezett friss dalokkal.

„A legnagyobb bók a világon, amikor az emberek azt kérdezik, mikor hallanak tőlünk új zenét", magyarázta Tankian a Billboardnak. „De még nem készítettünk ilyen irányú terveket. Azt hiszem, ez valami olyasmi, amit csak a megfelelő időben lehet elkészíteni, amikor mindenki olyan állapotban van agyilag, hogy megcsináljuk. De ez a pillanat még nem érkezett el, és szerintem mindenki tudni fogja, mikor jön el. Ez ennyire egyszerű."

A System Of A Down néhány év szünet után tavaly aktivizálódott újra. Idén eddig az ausztrál Soundwave fesztiválokon koncerteztek, augusztusban pedig egy rövid észak-amerikai kör vár rájuk a Deftones társaságában. Utolsó lemezük, az egybefüggő MezmerizeHypnotize kettős 2005-ben került a boltokba.

Tankian új szólólemeze, a Harakiri június elején jelenik meg.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Vanishpower 2012-07-06 19:46
Az az igazság ezzel a system-mel, hogy Daron szarik bele a gitározásba... visszanéztem pár videót, hát borzalmas... Serj meg nem visz bele energiát, úgy énekli a systemes dalokat mint a szóló cuccát és ez nagyon nem áll jól a systemnek, egyedül a John-t és Shavo-t sajnálom, mert ők aztán ki szoktak magukért tenni.
Idézet
 
 
+7 #1 TelekiPál 2012-05-09 12:08
Fordítsuk le Tankian szavait:

"Figyelj, jól megy a zenekarom - ha akarom összebok belőle egy szimfonikus, kutyulmányt, azt is viszik amennyire kell -, most jön az új lemezem, a Harakiri és teljesen jól elhaknizgatok a SoaD klasszikus dalaival, amivel minimum teltházas koncerteket adok amikor csak jólesik. Hova a rákba nyomuljak, de őszintén?"
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.