Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sokakat feldühít majd a Cynic hamarosan elkészülő lemeze

Már keveri új albumát a Cynic legénysége, a lemez pedig valamikor ősszel kerülhet a boltokba a Season Of Mist gondozásában. A zenekar korábban sci-fis, futurisztikus hangulatú új anyagot ígért.

„Sokan dühösek lesznek majd, mások pedig köszönetet mondanak. Én az utóbbi táborral tartok!”, írta Reinert a Cynic új albumának megkezdődött keverési munkálatai kapcsán. Az őszre várható lemezt a hollywoodi Perfect Soundban rögzítették Jason Donaghy hangmérnökkel, és ugyan végleges címe még nincs, azt már tudni lehet, hogy olyan dalok kerülnek fel rá, mint az Endlessly Bountiful, a Moon Heart Sun Head és a True Hallucination Speak.

„Mélyen beleástuk magunkat a dalszerzésbe”, magyarázta még az év elején egy interjúban Paul Masvidal gitáros/énekes. „Minden csak arról szól, hogy gyilkos anyag készüljön. És már most is nagyszerűen érzem magam emiatt, mert szerintem jó formában vagyunk.” Paul szerint a 2011 őszén kiadott Carbon-Based Anatomy EP-t követő lemez irányvonalát egyelőre nehéz lenne meghatározni. „Ha mindenáron skatulyáznom kell, sci-fis, futurisztikus, földönkívüli hangulata van, de eközben nagyon dalközpontú is. Olyan ez, mintha még jobban összeérett volna a Cynic. Nagyon modern, nagyon erős az anyag, és újszerű is. Nem olyan, mint bármi, amit korábban csináltunk: új színek, új terek… Váltogatom a cuccokat, próbálok mindig mindent egy kicsit másképp csinálni, és ez a játékra is áll. Totálisan cynices az anyag, de totálisan új is.”

Kíváncsian várjuk!

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 Mr.Bronson 2013-05-19 08:40
Haragudni nem lehet rájuk,ha ugyanazt csinálták volna az első demótól kezdve,akkor lenne náluk baj...minden anyaguk más-más,noha a Carbon Based Anatomy nekem már sok volt...csak reménykedni tudom benne hogy a Death to all turnén ragadt rájuk végre egy kis zúzósság is...várós anyag!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.