Shock!

július 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Senki sem várja tőlem, hogy tisztán énekeljek, és a zenekartól sem, hogy egy operás vokálokkal dolgozó doomcsapattól merítsen”

Hat év után új albummal tért vissza áprilisban az Abysmal Dawn. A Phylogenesis mellé a csapat most egy Candlemass-feldolgozást is közzétett.

0124abd

Április 17-én jött ki a Season Of Mistnél a Los Angeles-i death metalos Abysmal Dawn új, ötödik sorlemeze, amely elég hosszú szünet után követi közvetlen elődjét, a 2014-es Obsolescence-et. „Hosszú idő alatt jutottunk el idáig, de kétségtelenül megérte a várakozást a lemez", mondják. „Mindenki a saját szintje felett teljesített, és elképesztően büszke a végeredményre."

Az alább végighallgatható teljes nagylemez után a banda most egy feldolgozással jelentkezett, méghozzá a Noise magazin mellékletéhez: ez a Candlemass Bewitched dala az 1987-es Nightfall nagylemezről. „Maradt némi extra időnk a stúdióban, és valami olyasmit akartunk csinálni, amit senki sem vár tőlünk”, mondja Charles Elliott énekes/gitáros. „Senki sem várja tőlem, hogy tisztán énekeljek, és a zenekartól sem, hogy egy operás vokálokkal dolgozó doomcsapattól merítsen, pedig nagy hatással volt ránk a Candlemass. Megmutattuk néhány embernek a felvételt, és ugyan meglepődtek, de tetszett nekik, így aztán úgy döntöttünk: hadd menjen.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2020-06-05 19:38
Ez nagyon jó, benne van Messiahnak az operássága is. LÁtom a lemezen van Flattening of Emotions cover is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.