Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rockmaraton 2019: jön a The Exploited, a Finntroll és a Siberian Meat Grinder is

1212expÚjabb három külföldi és tizenegy hazai zenekarral bővült a jövő évi Rockmaraton kínálata. A szervezők július 8-14. között várják a közönséget a dunaújvárosi Szalki-szigetre.

Nem először teszi tiszteletét a Rockmaratonon a Finntroll csapata. A finnek épp kis szünetet tartanak a készülő új lemez munkálataiban, nagy eséllyel új dalokat is hoznak majd magukkal jövő júliusban – az biztos, hogy garantált lesz a buli! Még belegondolni is durva,,hogy 2019-ben lesz negyven éves a The Exploited – Wattie sajnos túl van már pár szívrohamon meg a hatvanon is, de élő bizonyítéka saját alapigazságuknak: Punk's Not Dead! Találó név a szibériai húsdaráló a ruszki jeges pokolból származó bandára. A Siberian Meat Grinder zenéje saját bevallásuk szerint többek között a hardcore, a black metal, a stoner rock és a rap sajátos elegye – szól mindez a Medvecár nevében! A Rockmaratonon meglátjuk, mit jelent ez élőben. Emellett ismét tizenegy magyar zenekarral bővült a felhozatal: Continoom Music, Dirty Dawn, Dying Wish, faminehill, Kalapács zenekar (official), Lost Continent, Rózsaszín Pittbull, Sniffyction, Stonedirt, The Southern Oracle, Zorall zenekar.

A fentiek mellett ott lesz a feszten a Philip H. Anselmo & The Illegals, a Paradise Lost, a Metal Church, az Aborted, a Carach Angren, a Terror, Fabio Lione és Luca Turilli Rhapsodyja, a Wolfheart, a Booze & Glory, a MGLA, a Jinjer, az Eluveitie, a Krisiun, a Rise Of The Northstar, a Nervosa, a Gloryhammer, a The Casualties, a Gutalax, az Alcohol, a Bornholm, a Dorothy, az Echonald, a Fostartály, a Jack, a Leander Kills, a Reason, a Room of the Mad Robots, a Samas, a Shapat Terror, az Agregator, az Apey & the Pea, a Borders of Byzantium, a Christian Epidemic, a Dalriada, a Derkovbois, a Divided, az Éhenkórászok, a Kylfingar, a Nevergreen, a Tales of Evening, az Archaic, az Aurora, a Bloody Roots, a Blues Company, a Cadaveres, a Depresszió, a New Friend Request, a Nova Prospect, a Rómeó Vérzik, a Social Free Face, a The Wedding At The Slaughterhouse, az Angerseed, a Cool Head Klan, a Fegyelmező Részleg, a Magor, a Nemecsek, a Phoenix RT, a Pokolgép, a Prosectura, a Road, a Sear Bliss, a Tisztán A Cél Felé, a Counter Clockwise, az Isatha, a Junkies, a Krampüs, a Lord, a Moby Dick, az Omen, az Ørdøg, a Paediatrician, a Tiansen, a Wall Of Sleep, az Akela, az Andartar, a Dystopia, a HétköznaPI CSAlódások, a Leecher, a Mobilmánia + Vikidál Gyula, a Niburta, az Omega Diatribe, a Rebel, a Red Swamp és a Stubborn. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.