Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Perihelionra változtatta nevét a Neokhrome

0219perihelionPerihelion néven folytatja tovább a debreceni Neokhrome. A zenekar hamarosan egy új EP-vel is jelentkezik.

„A Neokhrome történetének eddigi legnagyobb és számunkra legizgalmasabb mérföldkövéhez értünk. Rövid mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy ezentúl Perihelion néven folytatjuk utunkat. Régóta éreztük már, hogy egy olyan névre van szükségünk, mely sokkal jobban kifejezi azt a világot, amit a zenénk képvisel. Ez a döntés egyszerre jelent lezárást, folytonosságot és új kezdetet is. Az új név egyértelmű továbbvitele a legutóbbi lemezzel megkezdett útnak, és a folyamatos zenei megújulással egy merőben új kezdet is”, áll a csapat közleményében.

A névválasztás mindenesetre nem különösebben meglepő, hiszen a 2012 végén kiadott album, amely a Neochrome-ként produkált előzményeket is tekintetbe véve már a harmadik nagylemezük volt, Perihelion címmel jött ki. A zeneileg a korábbi iránytól némiképp elkanyarodott, brutális, ám atmoszférikus, egyedi black metalban utazó formáció azóta dobogós helyezést ért el a Wacken Metal Battle tehetségkutató magyarországi fordulójában is. A Perihelion február 26-án teszi közzé első klipjét, és hamarosan érkezik a zenekar első EP-je is. Tavalyi interjúnk itt olvasható, a megújult facebookos oldalt pedig itt találod.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 JamesSmith 2014-02-19 14:07
Egyik legjobb zenekar kicsiny hazánkban!
Idézet
 
 
#1 kiss gabor 2014-02-19 10:33
A Neuroabsimodipr ediktikon frappánsabb lett volna.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.