Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paper Sun: még egy dal a Def Leppard nagyszabású, új DVD-jéről

defleppard_cGrandiózus koncertanyaggal jelentkezik május végén a Def Leppard. A London To Vegasról most megtekinthető a Paper Sun felvétele.

Évek óta nem pörgött úgy a Def Leppard neve, mint mostanság, hiszen a csapat nyáron elvileg a Mötley Crüe és a Poison társaságában indult volna észak-amerikai stadionturnéra, és a koncertsorozatra több mint egymillió belépőt értékesítettek. A turnét egyelőre még nem mondták le, de gyakorlatilag kizárt, hogy megrendeznék, és már a zenekarok is közleményt adtak ki arról, hogy vizsgálják a lehetőségeket a jelenlegi körülmények között.

Ugyanígy a koncertsorozat kezdete elé időzített Def Leppard-koncertanyag megjelenése is csúszik: az eredeti április 24-ei megjelenés helyett csak május 29-én kerül majd a boltokba. A dupla London To Vegas két koncert felvételét rejti. A Hysteria At The O2-t 2018 decemberében vették fel a londoni O2 Arenában, a Hits Vegast pedig 2019 derekán, a Las Vegasban tartott rezidenciabulik alkalmával rögzítették. A Rocket, a Run Riot és a Billy’s Got A Gun teljes felvétele, illetve egy előzetes után máris megtekinthető a kiadványról a Paper Sun. A DVD az Eagle Rock gondozásában érkezik.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2020-05-03 17:00
Borzasztó várós anyag
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.