Shock!

szeptember 23.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan az egész album, mint egy ízletes zenei torta”

0303tedpoleyHands Of Love címmel meghallgatható egy új dal a Danger Danger énekese, Ted Poley új szólólemezéről. Az album május 13-án jelenik meg a Frontiersnél Beyond The Fade címmel.

Miközben Bruno Ravel basszusgitáros és Rob Marcello gitáros a Danger Danger köztes korszakának énekesével, Paul Laine-nel készített új lemezt The Defiants néven, nem pihent a babérjain Ted Poley, a csapat frontembere sem. Az énekes Beyond The Fade címen ad ki új szólóalbumot a Frontiersnél májusban, amelyet a kiadó házi zeneszerzőjével, Alessandro Del Vecchióval készített el. Poleynak korábban két önálló anyaga jött ki, a 2006-os Collateral Damage és a 2007-es Smile. „Nagyon élveztük a lemezkészítést, ami hallatszik is", mondja Ted. „Konkrétan hallani lehet, hogy mosolyogva énekeltem... Úgy döntöttünk, grandiózus hangzást csinálunk, így tonnányi háttérvokált tettünk a dalokba, bizonyos esetekben több mint nyolcvan sávnyit, és nagyívűek maguk a nóták is, dallamosan szárnyaló gitárszólókkal, dohogó basszussal és hatalmas dobokkal, és mindezt ütős billentyűjáték szövi át. Olyan az egész, mint egy ízletes zenei torta! Szóval hagyjatok egy kis helyet a desszertnek, mert tudom, hogy ezt imádni fogjátok!"

tedpoley_cA dallista az alábbi:

01. Let's Start Something
02. Everything We Are
03. Hands Of Love
04. The Perfect Crime (feat. Issa)
05. Stars
06. Higher
07. Where I Lost You
08. You Won't See Me Cryin'
09. We Are Young
10. Sirens
11. Beneath The Stars

A lemezt olasz muzsikusok játszották fel, Del Vecchio dobolt és billentyűzött, a gitárokért Mario Percudani, a basszusért pedig Anna Portalupi felelt. Némi előzetes alább máris megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.