Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Október 20-án Budapesten a Machine Head első felállásának háromnegyede

Október 20-án Budapesten koncertezik a Machine Head. A zenekar a Burn My Eyes jubileumi turnéja keretében, három eredeti taggal érkezik Magyarországra.

0325mhh

A délután felreppent hírek igazak voltak: a Machine Head hivatalosan is bejelentette a Burn My Eyes jubileumi turnéját, amelynek keretében visszatért Robb Flynn és Jared MacEachern mellé a bandába az akkori felállás két tagja, Logan Mader gitáros és Chris Kontos dobos. A turné október 20-án Budapestet is eléri, a csapat ismét a Barba Negrában játszik majd. A zenekar ismét an evening with…-típusú bulikat ad majd, egyik részükben a ’94-es debüttel, a másik blokkban vegyes válogatással a karrier többi szakaszából. Utóbbiban ugyanakkor nem Mader és Kontos játszik majd Flynnékkel, hanem két másik zenész, akiknek kilétét hamarosan szintén bejelentik.

„Pár hete megkezdtük a próbákat Chrisszel és Logannel, és nagyon izgulok már most, mekkora móka lesz ez az egész!", mondja Robb. „Mindketten fenomenális formában vannak, és elképesztően jó, pozitív négyünk között a hangulat. Több mint egy évtizede először néztünk a mélyére az olyan daloknak, mint a Death Church vagy az I'm Your God Now, és ismét eszembe juttatták ezek a nóták, milyen kibaszott súlyosak is a régi dolgaink! Ez a turné nagyon tömény lesz!" „Az embernek nem minden nap adatik meg, hogy tiszteleghessen egy ilyen klasszikus előtt", véli Jared. „Logannel és Chrisszel a fedélzeten izgatottan várom, hogy valami olyan különlegességgel rukkoljunk elő, amit a régi és az új rajongók is szeretnek."

„Óriási megtiszteltetés számomra megünnepelni a Burn My Eyes huszonötödik születésnapját", teszi hozzá Logan. „Nehéz elhinni, hogy ez tényleg megtörténik, olyan, mintha ismét megnyertem volna a gitárosok lottóötösét! Abban, hogy a Burn My Eyes ma is meghatározó lemez, óriási szerepe volt annak, hogy Robb életben és jó erőben tartotta a bandát az elmúlt két és fél évtizedben. Nagyon hálás vagyok ezért!" „Huszonhárom év után elképesztően jó játszani ismét ezeket a dalokat", így Kontos. „Finoman szólva is megtisztelő, hogy eltelt huszonöt év, és a Burn My Eyes a mai napig elismert, megbecsült lemez. Egy nagyszabású világ körüli turné ennek megünneplésére a legjobb mód, hogy tisztelegjünk a Machine Head múltja, jelene és jövője előtt."

Jegyinformációk hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#4 nikfisz 2019-03-26 15:50
Égett a ház! Gyorsan ki kellett találni valamit. Ez a Robb gyerek
egyre gázabb. (Persze a Burn klasszikus!És a koncert is biztos tuti lesz.)
Idézet
 
 
#3 miso 2019-03-25 22:48
Jesszus, talán újra bízhatok valamiben jóban MH ügyben.
Játszanak csak az első két albumról, klasszis koncert lenne.

Egy lemezt is meghallgatnék ettől a felállástól.
Na de visszább az elvárásokból, mert az elmúlt 10 évben mindig megégettem magam a Machine Head lemezekkel.
Idézet
 
 
#2 nemmondommeg 2019-03-25 20:23
Idézet - Gazdag Illés:
Magamhoz nyúlok!! Születésnapomat előrehozzák, korai karácsony és az összes örömóda egy helyen!! :D

Esküszöm, ezért a felállásért és turnéért megbocsájtom a Catharsist. Logan és Kontos kérdéses pont, hiszen előbbinek mennyire lesz nehéz megbírkózni Phil szólóival, utóbbi pedig nem sok értelmeset művelt azóta.

De ez mind mellékes emiatt a hír miatt :D


Logan és Kontos csak a Burn My Eyes dalait fogják játszani. 2 felvonásos buli lesz, az egyik felében eljátsszák ugye a teljes BME albumot velük, utána pedig vegyesen játszanak a többi albumról, de már a 2 leendő új taggal, akiket még javában keresnek. Úgyhogy ők csak erre a turnéra ugranak be.
Idézet
 
 
#1 Gazdag Illés 2019-03-25 19:07
Magamhoz nyúlok!! Születésnapomat előrehozzák, korai karácsony és az összes örömóda egy helyen!! :D

Esküszöm, ezért a felállásért és turnéért megbocsájtom a Catharsist. Logan és Kontos kérdéses pont, hiszen előbbinek mennyire lesz nehéz megbírkózni Phil szólóival, utóbbi pedig nem sok értelmeset művelt azóta.

De ez mind mellékes emiatt a hír miatt :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.