Shock!

augusztus 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

NovaRock 2013: további bombanévsor a Rammstein mellé

A korábbi évekhez hasonlóan a 2013-as NovaRock felhozatala is elég erősnek ígérkezik: azt már eddig is tudni lehetett, hogy a nickelsdorfi gigafesztivál egyik headlinere a Rammstein lesz, most pedig további nagyágyúk sorakoztak fel Till Lindemannék mellé. És ez még korántsem a végleges névsor...

A jövő évi NovaRock 2013. június 14-16-án lesz a szokott helyen, a magyar határhoz közeli Nickelsdorfban. Az már biztos, hogy a nyitónap headlinere a Rammstein lesz, akik a jelek szerint az összes európai csúcsfesztet letarolják majd a nyáron a Downloadtól Wackenig, de most a germán piromániások mellé beérkezett pár további fellépő neve is.

Szinte bizonyos, hogy valamelyik másik este főattrakciója a KISS lesz, akik nemrég adták ki új nagylemezüket Monster címmel. Az eddigi menetrend szerint Gene Simmonsék német nyelvterületen ezt leszámítva mindössze egy másik bulit adnak jövőre, méghozzá június 12-én Berlinben. Hozzájuk hasonlóan a tradicionálisabb rockvonalat erősíti majd a dán metal'n'roller Volbeat, illetve az ausztrál AC/DC junior, a megalázóan zseniális koncertcsapatként már hazánkban is kétszer bizonyított Airbourne is. Mellettük ott lesz még Ausztriában a finn HIM és a holland Within Temptation is. A brit hard rocker Heaven's Basement neve felénk még kevésbé cseng ismerősen, de Nyugat-Európában az utóbbi időszakban elég komoly turnékat csíptek meg, így garantáltan sokat hallunk még addig róluk is. A durvább zenék hívei a hamarosan új albummal visszatérő Bring Me The Horizonnak és az Atlas címmel nemrég szintén lemezt kiadott Parkway Drive-nak is örülhetnek, illetve a hosszabb szünet után tavaly újjáéledt nu metal pionír Coal Chambernek is.

A további fellépők – és a harmadik headliner – bejelentése még várat magára, de valószínűleg nem sokáig.

 

Hozzászólások 

 
#3 Trollmagnet 2012-11-12 09:04
van rá egy fogadásom, hogy ha Iommi állapota nem rosszabbodik, akkor a Black Sabbath lesz a másik nagy név
a többi meg a szokásos
Idézet
 
 
+4 #2 bogar 2012-11-08 14:14
Nincs mese!
Malacpersely feltör, jegyre, útra, sörre kuporgat, és elindul. :-)
Idézet
 
 
+5 #1 neal and jack and me 2012-11-08 14:13
ezek bombanevek?! a kiss-t még megértem, ok, de a többi...?!
nemár :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.