Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem tudom elhinni, hogy ez az egész a hátam mögött zajlott le, párhuzamosan egy hatalmas magánéleti csalódással”

0313leaveseyesLejátszotta a hétvégén első koncertjét az új énekesnővel a Leaves’ Eyes, Liv Kristine újabb sajtónyilatkozata alapján azonban elég komoly feszültségekről lehet szó a váltás hátterében – és Liv, illetve Alex Krull magánéletében is…

„Most tértünk haza egy nagyszerű indonéziai hétvégéről”, tett közzé egy közleményt a meglepő bejelentés után pár nappal a Leaves’ Eyes. „Fantasztikus volt az első koncertünk Elinával, ahol a buli előtti heves trópusi esőzés ellenére is 21 ezer ember jelent meg a színpad előtt. Megértjük, hogy sokakat meglepett és sokkolt a változás. Mind tudjuk, hogy Livnek milyen fontos szerepe volt ebben a zenekarban azelőtt, és értjük, hogy az emberek szomorúak, de ez a döntés egyetlen érintett számára sem bizonyult könnyűnek. De a közösségi médiában megjelent gyűlölködő és tiszteletlen kommentek miatt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy leszögezzük: a Leaves’ Eyes mindig is zenekar volt, nem pedig projekt, és főleg nem Liv Kristine szólóprojektje. Mindig is csapatként dolgoztunk, ahol az elmúlt évtized során Tosso, illetve Alex írta a zenét, Liv pedig a szövegeket. Liv szólóprojektje Liv Kristine néven fut, és ebben is támogattuk: zenét írtunk neki, segítettük a felvételekben, producerként, illetve menedzselési feladatokban is. Az útjaink elválásáról szóló döntés meghozatalában a Leaves’ Eyes minden tagja részt vett, beleértve ebbe Livet is. A zenekari találkozón jelen volt egy mediátor is Liv és Alex egyik barátja személyében, aki tanúsíthatja: a döntést közösen hoztuk. Liv örült, amiért lehetősége nyílt bizonyos változásokat tervezni a jövőre nézve, és nem kell annyit turnéznia.”

A csapat szerint a váltás ötlete már januárban felmerült, és az új énekesnőnek, Elina Siiralának semmiféle szerepe nem volt benne. Emellett állítólag abban is megállapodtak, hogy a továbbiakban is segítik majd Livet szólóprojektje dolgaiban, akárcsak azelőtt. „Kérjük, hogy tartsátok tiszteletben Liv és Alex magánéletét!”, szólítja fel végül a rajongókat a zenekar. „A tiszteletlen posztok, illetve a gyalázkodás árt a családi helyzetüknek és a fiuknak, Leonnak. Liv és Alex nem akarja megosztani a tábort, ezért kérjük, ne adjatok esélyt a hamis híreszteléseknek, gyűlölködőknek és gyalázkodóknak. Jelenleg többet nem árulhatunk el, mert éppen jogi folyamatok zajlanak a háttérben.”

Nem sokkal a Leaves’ Eyes nyilatkozata után Liv Kristine is kiírt pár gondolatot a történésekkel kapcsolatban a Facebookra, és nem meglepő, hogy az ő verziója számos pontos is eltér Krullékétól… „Köszönöm, amiért felhívtátok a figyelmemet azokra a posztokra, amiket valaki azért tett ki a Leaves’ Eyesból, hogy ártson nekem, és még rosszabbá tegye a helyzetemet”, írta az énekesnő. „Nincs rejtegetnivalóm, nincs félnivalóm. Kicsit több mint egy hete közölték velem, hogy a további turnékon és lemezeken már nem tartanak igényt rám, mint énekesnőre. Megkérdeztem, mi a helyzet Indonéziával és a közelgő többi koncerttel, de nemleges volt a válasz. Arról is érdeklődtem, van-e már utódom, de nem kaptam egyértelmű választ. Nem tudom elhinni, hogy ez az egész a hátam mögött zajlott le, párhuzamosan egy hatalmas magánéleti csalódással. Pár nappal később máris ott volt egy új énekesnő – azt kell mondjam, ez bizony gyorsan ment! Továbbra is a saját gyermekemként tekintek a Leaves’ Eyesra, hiányozni fognak a koncertek, a jó hangulat, az igazi norvég-viking erő átérzése a közönséggel együtt.”

A jövőre nézve persze Liv is hamarosan új fejleményeket és jó híreket ígér. Alább mindenesetre máris meghallgatható, hogy szól a banda az új énekesnővel.

 

Hozzászólások 

 
+1 #6 Juresz 2016-04-24 18:23
Azért elgondolkodtató , hogy amikor az Epicás vöröskéje lecserélte Markot Oliver Palotaira, nem volt balhé, azóta is együtt dolgoznak. Alexander miért nem tudott Liv mellett kiállni? Így jobb is, ha visszamegy a Theatre Of Tragedybe...
Idézet
 
 
+3 #5 Bőhm bácsi 2016-04-20 12:03
Bejönnek ezek a csöcsös skandináv macák, a csere is jó lett a másik szőke bombázó, jó csere.
Idézet
 
 
+7 #4 BahnScorper 2016-04-19 16:40
Ha tényleg szarrá ment a házasságuk, és válnak, akkor ez nem feltétlenül hülye döntés - én sem hiszek a kapcsolat utáni (vagy helyetti) barátságban illetve közös munkában, és az ABBA is bebizonyította, hogy ez a zenészekre is igaz - de attól még ezt is elintézhették volna kulturáltan.
Idézet
 
 
+12 #3 open 2016-04-19 16:21
ezt nem értem asszonnyal ilyet megtennék mire hazaérnék már dobálná kifelé a cuccaimat az ablakon, ez a krull egy barom.
Idézet
 
 
+15 #2 bjorn 2016-04-19 15:57
Tehat akkor a ferje osszejott ezzel az uj novel, akit gyorsan be is vett enekelni? Vagy osszejott egy uj enekessel akivel gyorsan le is fekudt? :) Kit erdekel. Szar egy zenekar ez.
Idézet
 
 
+19 #1 Tulus 2016-04-19 14:33
Ezek buzik.

Livikének sok szerencsét kívánok!
remélem lesz újra T. O. T. Az lenne a legjobb.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.