Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kirúgták a Leaves’ Eyesból Liv Kristinét

Elina Siirala, egy finn énekesnő került Liv Kristine helyére a Leaves' Eyes soraiban. A zenekar egyelőre nem indokolta meg pontosan a döntést, de biztos alapos okról beszélhetünk, hiszen eddig jelentős mértékben a norvég énekesnő személyiségére és központi figurájára alapozták imázsukat...

0417leaveseyes

Úgy látszik, ez a nap az énekescserékről szól, és a maga nemében a Leaves' Eyesnál történt változás legalább annyira meglepő, mint Brian Johnson elbúcsúztatása az AC/DC-ből, hiszen Liv Kristine Espenaes egyben a banda főnöke, Alex Krull élete párja – vagy legalábbis eddig úgy tudtuk, hogy az... Ennek ellenére Liv most kikerült a csapatból, és egy londoni illetőségű, finn születésű énekesnő, Elina Siirala állt a helyére.

„Liv volt a zenekar női hangja a 2003-as kezdetek óta", áll a banda közleményében. „Közösen ötven országot és öt kontinenst jártunk be, és hat lemezt rögzítettünk Liv kiváló hangjával. Nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit elértünk együtt, és őszintén szeretnénk köszönetet mondani Livnek, amiért a fronthölgyünk volt ebben a fantasztikus tizenhárom évben, illetve a közös munkáért és a zene iránti szenvedélyért, amin megosztoztunk ebben az időszakban. Csakis a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre, a szólókarrierjére és az egyéb projektjeire vonatkozóan. Mindig is fontos részét jelenti majd a Leaves' Eyes történetének, de most megkezdjük az új fejezetet és az új zenei kalandjainkat, és tárt karokkal, nyitott szívvel üdvözöljük Elinát. Ő is fantasztikus énekes és előadó."

„Rendkívül büszke vagyok rá, hogy a Leaves' Eyes alapító tagja és énekesnője lehettem, ez a zenekar alapvető szerepet játszott az életemben 2003 óta", így Liv Kristine. „Sok szerencsét, srácok. Köszönöm a csodálatos zenét, a kiváló pillanatokat a világ minden táján, és persze az elhivatottságot, amely mindnyájunkat jellemez." Az énekesnő ugyanakkor később közzétett a Facebookon egy személyesebb megjegyzést is, amelyből arra lehet következtetni, hogy a dolog hátterében kellemetlen okok húzódnak meg: „Nagy szomorúsággal látom, hogy hozzátok is elértek a legfrissebb hírek. Az, hogy életem e fejezete ilyen hamar fejeződik be, nem az én szándékomon múlt. De az életnek tovább kell mennie. Mindnyájunk számára."

Elina Siirala már a hétvégén bemutatkozik a zenekarban Indonéziában, és hamarosan megjelenik a tavalyi King Of Kings lemez speciális változata is, amelyen az Edge Of Steel dalnak már egy vele készített verziója is ott szerepel majd bónuszként.

 

Hozzászólások 

 
+4 #4 Bőhm bácsi 2016-04-18 08:56
Jó kis cica ez is úgy látom.
Idézet
 
 
+3 #3 Tulus 2016-04-17 15:19
Mellesleg nem véletlenül választották ezt a csajt, hiszen még hasonlít is Livikére. Hatásvadász pöcsök.
Idézet
 
 
+9 #2 Tulus 2016-04-17 10:58
Jó, akkor most legyen egy Theatre Of Tragedy újjáalakulás Livikével.
Idézet
 
 
+4 #1 BB 2016-04-17 10:20
Valószínűleg ez a változás Krull magánéletében is bekövetkezett
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.