Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem alakul újjá a Minor Threat

Elég rendesen felborzolta a hardcore-hívők lelkivilágát egy, a napokban nyilvánosságot kapott friss fotó a Minor Threat tagjairól. Brian Baker azonban lehűtötte a lelkesedést: szó sincs róla, hogy a legendás csapat újjáalakulna.

1118mt1

1985-ös EP-je, a Salad Days borítóját alkotta újra a Minor Threat négy napja a napokban: a frissen közzétett fotón a Dischord kiadó dél-arlingtoni házának teraszán ül Jeff Nelson dobos, Ian MacKaye énekes, Lyle Preslar gitáros és Brian Baker basszer, gyakorlatilag pontosan ugyanúgy, mint utolsó kiadványuk híres frontképén. A fotó Baker Instagramján, majd a Dischord Facebook-oldalán jelent meg, nyilvánosságra hozatala után pedig természetesen azonnal beindult a találgatás a zenekar esetleges visszatéréséről, ám Baker gyorsan cáfolta a híreket. „Nincs miről beszélni", írta a basszer a WTOP-nek e-mailben. „Jeff mindig ragaszkodik hozzá, hogy amennyiben mind a négyen összejövünk a Dischordnál, akkor készítsünk egy fotót a teraszon az utókornak. Ez egyszerűen csak az első ilyen fotó, mióta van Instagram-fiókom."

Mindez egyébként rímel a Dischord képhez írt kísérőszövegére is, ahol azt írták: a csapat tagjai párévente igyekeznek összejönni és tartani egymással a kapcsolatot. Azt pedig aligha kell magyarázni, miért pont itt találkoznak, hiszen a kiadó részben a mai napig MacKaye és Nelson tulajdonában áll.

1118mt2

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.