Shock!

október 28.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtalálta új gitárosát a Whitesnake

Noha a többség erre számított, végül nem a visszatérő Adrian Vandenberg lesz a Whitesnake új gitárosa – egyelőre ennyit lehet kikövetkeztetni David Coverdale nyilatkozatából. Azt illetően egyelőre semmit sem árult el az énekes, hogy akkor kit állítottak Doug Aldrich helyére.

„Van egy szuper új gitárosunk most már egy ideje, szóval mindenki megnyugodhat”, írta a csapat honlapján Coverdale. „Sajnos vannak nála olyan szerződéses kötelezettségek, amelyek miatt egyelőre nem hozhatjuk nyilvánosságra a nevét, rangját és sorozatszámát, de természetesen ti tudjátok majd meg először, kiről van szó, amikor elérkezik az idő, hogy széthúzzuk a függönyöket, és teljes zenei nagyszerűségében mutassuk meg őt nektek. De nem a Whitesnake korábbi tagjáról van szó.”

Mindezzel egyébként nemcsak a mindenhol rebesgetett Vandenberg esett ki a képből, hanem Micky Moody és Bernie Marsden is, akikről egyesek szintén tudni vélték, hogy valamelyikük biztos befutó lehet. John Sykest meg csak azért nem említjük külön, mert rá reálisan aztán tényleg senki sem számíthatott...

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.