Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Március 26-án az MVM Dome-ban koncertezik a Depeche Mode

0710modeTöbb mint kétmillió jegy kelt már el a Depeche Mode Memento Mori turnéjának koncertjeire, köztük a július 28-ai magyar bulira. A Live Nation most bejelentette: Dave Gahanék tavasszal ismételnek Budapesten.

Július végén a Puskás Arénában játszik a Depeche Mode, ám Dave Gahan és Martin Gore 2024-ben visszahozza a Memento Mori lemezt kísérő koncertsorozatot Európába. Budapest ennek a turnénak is része: a Depeche Mode 2024. március 26-án ismét nálunk játszik, ezúttal az MVM Dome-ban.

A budapesti koncert jegyeihez elsőként a regisztrált Live Nation tagok juthatnak hozzá július 13-án 11 órától. A teljeskörű jegyértékesítés július 14-én 11 órakor indul, részletek itt. A turnédátumok, jegyértékesítési pontok és jegyinformációk teljes listája itt található.

Több mint 100 millió lemez és 35 millió koncertjegy eladásával a háta mögött a Depeche Mode idén március 24-én, a turné indításával egyidőben adta ki tizenötödik stúdióalbumát, a Memento Morit. A mostani turnén a csapat ismét együttműködik a svájci Hublot luxusóragyártóval, akik támogatják a zenekar jótékonysági törekvéseit. A turné alatt a Hublot és a Depeche Mode segíti a Conservation Collective-et, amely alapítványok globális hálózata, és amely alulról építkező környezetvédelmi kezdeményezéseket támogat, különös tekintettel a műanyagszennyezés elleni küzdelemre, valamint a hulladékgazdálkodásra és a környezet tisztítására irányuló projekteket. Ezenfelül a Depeche Mode együttműködik a Live Nation Green Nation csapatával is, hogy csökkentse az egyszer használatos műanyagok felhasználását, az élelmiszer és egyéb hulladék mennyiségét, valamint javítsa az újrahasznosítást a turnéhelyszíneken. A partnerségről és a programokról további részletek a hublot.depechemode.com oldalon.

 

Hozzászólások 

 
#2 Vermin 2023-07-12 13:19
Valahogy elképesztően dögunalom a DM. Sosem értettem miért döglenek utána az emberek, bár végülis a Padödő előtt is mindig tolongás volt.
Idézet
 
 
#1 Tulus 2023-07-10 14:38
Irigylem azokat, akik ott lehetnek :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.