Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Májusban ismét az Arénában koncertezik a Muse

Február végétől ismét turnéra indul a Muse. Jó hír, hogy a zenekar május 28-án Budapesten is fellép a november 9-én megjelenő új lemez, a Simulation Theory turnéján.

1005muse

A Muse február 22-én kezdi meg Simulation Theory elnevezésű, új világkörüli turnéját. A koncertkörút Houstonban indul, és Matt Bellamyék az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Európa arénáiban egyaránt fellépnek. A csapa május 28-án ismét a Budapest Aréna színpadán lesz látható.

Azok a rajongók, akik a zenekar honlapján előrendelést adnak le november 9-ig a Simulation Theory albumra, a hivatalos rajongói klubtagokkal együtt elővásárlási lehetőséget kapnak a turnéra november 13-án 10 órától. A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lesz alkalmuk korábban jegyhez jutni, november 15-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés november 16-án, 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Minden koncertjegy-tulajdonos jogosulttá válik az új album egy ingyenes példányára, amelyet december 3-tól lehet beváltani. A Simulation Theory turnén egy izgalmas, új Enhanced Experience elnevezésű prémiumcsomag is kapható lesz, erről további részletek itt találhatók. Hivatalos Facebook-esemény itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 kgbalee 2018-11-11 13:06
Jegyárakról semmit nem lehet tudni?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.