Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Majdnem teljesen elkészült új lemezével Joey Jordison

0725joeyViszonylag rég nem hallottunk a Slipknotból két éve eltávolított Joey Jordisonról. A dobos, akinek kirúgási körülményei azóta sem teljesen tiszták, most elkészült egy új nagylemezzel, amely valószínűleg jövőre jelenhet meg.

Kalen Chase énekessel, a Korn korábbi turnés háttérvokalistájával és extra ütőhangszereken játszó színpadi hangulatfelelősével dolgozott az utóbbi időben egy friss nagylemez anyagán Joey Jordison, a metalszakma egyik legismertebb dobosa és dalszerzője. A gyakorlatilag már teljesen elkészült album producere Kato Khandwala volt, aki korábban többek között a We Are Harlottal és a The Pretty Reckless-szel is stúdiózott már, de Jordison sokoldalúságát ismerve a fenti információk alapján aligha mondhatunk biztosat a mű irányvonaláról – főleg, hogy egyelőre még azt sem tudni, esetleg a Scar The Martyr első lemezének folytatásáról van-e szó, vagy valami teljesen másról.

Corey Taylor, a Slipknot énekese egy tavaly decemberi interjúban egyébként nem zárta ki, hogy Jordison egyszer visszatérjen a zenekarba. „Nem tudom. Nem tudom”, mondta a frontember, amikor ennek lehetőségéről kérdezték. „Már úgy értem, ez kemény, érted? Az egyik oka annak, hogy nincs itt velünk, mert elindult egy úton, mi pedig másfelé haladunk, és ez minden tekintetben értendő. A Joey iránti tiszteletből nem mondok erről többet. De a jövő tartogathat olyan meglepetéseket, amelyeket egyikünk sem láthat előre, szóval csak annyit tudok mondani: majd meglátjuk. Az, hogy nem tudom, nagyjából lefedi a lényeget.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 cápaidomár 2015-10-26 02:36
Kíváncsian várom.
Idézet
 
 
+10 #2 revdav11 2015-10-25 11:35
NA, én meg már kezdtem aggódni a csávóért, hogy él-e még egyáltalán. 2 éve se egy koncert, se egy videoklip, se egy interjú, semmit nem lehetett hallani róla. (feltételezem rehabon volt)
Nekem nagyon hiányzott a Gray Chapterről, az új dobos "kreativitása" közelében sincs Joey-nak.
Nagyon várom mivel tud előrukkolni, főleg ha a nyuszimaszkot hordó ex-KoRn háttérvokálossa l melózik, mert az a csávó is bolond :D
Idézet
 
 
+10 #1 Ambivalent 2015-10-25 10:45
Jó, hogy előkerült a kisember. Csípem a dolgait, úgyhogy részemről várós az új lemeze. Persze a legnagyobb híve egy SlipKnoT-al való összeborulásnak lennék, mert mégiscsak ott van Ő otthon, szerintem. Elhallgatgatom a Gray Chapter-t, sőt, még kedvenceket is meg tudok nevezni róla, de ahogy a Slayer-nél Lombardo-t szokták a zenekar mágiájának mondani, a 'KnoT-nál Joey ugyanez a személy.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.