Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kórházba kellett szállítani a színpadról Vince Neilt

0311vinceFélbeszakadt március 10-én este a Mötley Crüe sydneyi koncertje, miután Vince Neil énekes olyan súlyos belső fájdalmakkal küzdött, hogy nem volt képes folytatni a bulit. Vince kínjait vesekövek okozták, amiket ki is kellett operálni.

„A koncert előtt öt perccel kétrét görnyedt az öltözőjében a fájdalomtól, és még a promoter is azt mondta neki, hogy ne menjen fel a színpadra, de Vince azt mondta, ezt nem teheti meg a rajongókkal szemben", írta az esetről a Facebookon Nikki Sixx basszer. „Láttam már Vinnie-t színpadra menni törött csontokkal, totálisan szétment hanggal és szakadt ínszalaggal, és soha nem hajlandó lemondani a koncertet. Akárcsak egy atlétának, néha fájdalomban is játszanod kell. De az elmúlt este mindez túl gyötrelmessé vált."

„Túlestem az operáción", írta a kórházból Neil, miután az orvosok kiszedték a veseköveit. „A kórházban töltöttem az éjszakát, és valószínűleg itt leszek ma éjszaka is. A doki azt mondja, teljesen felgyógyulok majd, és holnap este már simán színpadon állhatok majd a brisbane-i koncerten."

A Mötley Crüe jelenleg a KISS-szel és a Thin Lizzyvel turnézik Ausztráliában. Sydneyben hét dalt játszhattak, mielőtt Neil fájdalmai elviselhetetlenné váltak: a Saints Of Los Angelest, a Wild Side-ot, a Shout At The Devilt, a Same Ol' Situationt, a Sexet, a Home Sweet Home-ot és a Don't Go Away Mad (Just Go Away)-t. Vince ezután levonult a színpadról, és Tommy Lee, illetve Mick Mars önálló szólói után Sixx bejelentette: az énekest kórházba kellett szállítani.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Spilotro 2013-03-11 12:21
Épüljön fel minél hamarabb, aztán jöjjenek majd valamikor ide is!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.