Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kill With Hate: december 15-én végre megjelenik az első lemez

Az eredetileg tervezett dátumhoz képest kis csúszással, de még idén, december 15-én jelenik meg a Kill With Hate első nagylemeze, a Voices Of Obliteration. Az anyag egyelőre csak limitált példányszámban lát napvilágot, így érdemes megrendelni a zenekartól.

Az albumot a gyulai No Silence studióban rögzítette a brutális death metal formáció Simon István (ex-The Southern Oracle) közreműködésével, a borítót és a bookletet pedig Havancsák Gyula készítette.

A Voices Of Obliteration első ízben a megjelenés napján, december 15-én lesz beszerezhető a Gorezone Partyn, de mivel egyelőre csak limitált példányszámban lát napvilágot, aki biztosan szeretne belőle egyet, látogasson el a csapat nemrég elkészült hivatalos oldalára, és rendelje meg tőlük.

 

Hozzászólások 

 
-2 #3 kamikaze_ 2012-12-14 22:12
Na ez mindjárt jobb, király!
Sosem értettem egyébként, hogy mi a jó a totálisan klisés, céltalanul direkt, és erőszakos jelenetet ábrázoló borítókban, pedig bírom a minőségi durva zenéket is. A Slayer óta ezeken csak röhögni tudok, mint pl. anno Manson hasonló koncepciójú színpadi műsorain is. Szerintem éppen elég probléma van az életben az ilyen dolgok nélkül is, minthogy népszerűsíteni kellene ezt a megjelenítési formát. Művészi értéke ugyanis nincs. Persze tudom, hogy nem szabad ezt ,,véresen" komolyan venni, mert ,,csak" egy ábrázolás, egy ,,poén", de akkor is. Kell valamilyen fokú lelki sérülés ahhoz, hogy valakinek ez tetsszen! Viccnek meg rossz, főleg annak, aki már látta pl. valamelyik közeli hozzátartozóját a ravatalon. Szóval jöhetnek megint a mínuszok ,,ezrével", a véleményem nem fog megváltozni ebben a kérdésben.
Idézet
 
 
+15 #2 Pista bá 2012-12-10 16:37
Találtam egy kedvedre való borítót.Kellemes zenehallgatást
:) http://www.kaszaspeter.hu/diszko/balazs%20pali%20nem%20adom%20kolcson01.jpg
Idézet
 
 
-12 #1 kamikaze 2012-12-10 15:20
Ilyen ocsmány borítót, ki a francnak tetszik ez 20 éves kor felett? Ezek után a zenére sem vagyok igazán kíváncsi, mert nincsenek kétségeim a stílusa (,,mondanivalój a") felől. Szóval rendelje meg az, akinek 6 anyja volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.