Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Javul a rákkal harcoló Jon Lord állapota

Újévi üzenete szerint jobban van Jon Lord, aki tavaly nyáron jelentette be, hogy szervezetében rákos daganatot találtak. A Deep Purple egykori legendás billentyűse a következő időszakra további híreket ígér állapotáról.

„Boldog új évet mindnyájatoknak", írja köszöntőjében Jon Lord. „Nagyon köszönöm a csodálatos, kedves és inspiráló üzeneteket, amiket e nehéz hónapokban kaptam tőletek. Hihetetlenül feltöltődöm az elolvasásuk által, és ez a jövőben is így lesz. Jól érzem magam, és a következő hetekben további hírekkel térek majd vissza."

A 2011-es paksi Gastroblues fesztiválon is fellépett Lord tavaly június 9-én ünnepelte 70. születésnapját, két hónappal ezt követően tette közzé a hírt súlyos betegségéről. Pontosan nem tudni, milyen típusú rákkal kezelik minden idők talán leghatalmasabb rockbillentyűsét, de Jon a honlapján közzétett első nyilatkozatban azt írta, remélhetőleg jövő évben teljesen felépülve térhet majd vissza a koncertezéshez.

Jon játékát legutóbb a Tony Iommi és Ian Gillan fémjelezte jótékonysági Whocares projekt tavalyi EP-jén lehetett hallani.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.