Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hellyeah: nem agyalták túl a dolgot...

Hihetetlen sebességgel majdnem a teljes harmadik nagylemez anyagát, tizenegy dalt írt meg és demózott fel az elmúlt hetekben a Vinnie Paul és a Mudvayne tagok nevével fémjelzett Hellyeah, akik az év vége felé tervezik kiadni harmadik nagylemezüket. A csapat Twitter-üzenete szerint a rajongók meglepetésekre is készülhetnek.

„Gyorsan pörögnek a dolgok, ez a szarság kemény és tökös!”, írta a zenekar a Twitteren néhány héttel ezelőtt. Vinnie Paul korábban azt nyilatkozta, hogy mindenképpen súlyosabb, morózusabb lemezt akarnak készíteni az előzőeknél, de megmaradnak a saját stílusnál. Tom Maxwell gitáros nemrég szintén azt mondta a Pop Culture Madnessnek, hogy a formálódó hármas Hellyeah anyag jóval durvábbnak ígérkezik, mint a tavalyi Stampede vagy a 2007-es bemutatkozó album.

„Mindig benne lesz a zenében a Hellyeah lüktetése: egy kis délies dolog, egy kis rock and roll, egy kis metal…”, magyarázta Vinnie. „Ez egy nagyon őszinte és lényegretörő banda. Nem félünk attól, hogy kimutassuk a derűs oldalunkat is. Rengeteg zenekar kissé túl komolyan veszi magát és a zenéjét, minden tele van halállal, szomorúsággal és hasonlókkal, pedig a világ nem ilyen rossz. Mi szeretjük magunkat jól érezni a zenénkkel, a Hellyeah erről szól”, mondta a dobos az Artisannak.

A lemez megjelenése valamikor az év végén várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.