Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a Perihelion debütáló EP-jét!

0219perihelionNap fele néz címmel megjelent és meghallgatható a debreceni Perihelion első EP-je. A csapat a Neokhrome sztori folytatása más néven.

„A Neokhrome történetének eddigi legnagyobb és számunkra legizgalmasabb mérföldkövéhez értünk. Rövid mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy ezentúl Perihelion néven folytatjuk utunkat. Régóta éreztük már, hogy egy olyan névre van szükségünk, mely sokkal jobban kifejezi azt a világot, amit a zenénk képvisel. Ez a döntés egyszerre jelent lezárást, folytonosságot és új kezdetet is. Az új név egyértelmű továbbvitele a legutóbbi lemezzel megkezdett útnak, és a folyamatos zenei megújulással egy merőben új kezdet is”, indokolta a névváltoztatást a csapat még február közepén.

A névválasztás mindenesetre nem különösebben meglepő, hiszen a 2012 végén kiadott album, amely a Neochrome-ként produkált előzményeket is tekintetbe véve már a harmadik nagylemezük volt, Perihelion címmel jött ki. A zeneileg a korábbi iránytól némiképp elkanyarodott, brutális, ám atmoszférikus, egyedi black metalban utazó formáció azóta dobogós helyezést ért el a Wacken Metal Battle tehetségkutató magyarországi fordulójában is. A Nap fele néz című debütáló EP alább máris meghallgatható. Tavalyi interjúnk itt olvasható, a megújult facebookos oldalt pedig itt találod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.