Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ha élne, akkor sem lehetne a Rainbow énekese Ronnie James Dio

0717rainbowIdén egy rövid brit turné erejéig ismét színpadra áll a tavaly felélesztett Rainbow. Ritchie Blackmore egy friss interjúban elmondta: amennyiben a néhai Ronnie James Dio még élne, akkor sem vele hozta volna össze a csapatot.

A 2016-os év egyik legnagyobb visszatérése kétségtelenül a Rainbow újjáéledése volt, és Ritchie Blackmore bandájának három koncertje abszolút kedvező visszhangokra is talált. A fellépéseket egy decemberben kiadott DVD-n is megörökítette a csapat, ám a dolog szerencsére nem merül ki ennyiben: 2017-ben ismét koncertezni fog a zenekar, igaz, egyelőre összesen négy brit arénabuliról van szó, és állítólag nem is terveznek több fellépést.

Mindez azonban így is elég komoly esemény, így a Newsweek máris interjút készített Ritchie Blackmore-ral a nyári fellépések ürügyén. A gitáros leszögezte: amennyiben a 2010-ben elhunyt Ronnie James Dio életben lenne, akkor sem vele állította volna újra színpadra a bandát. Miután megkérdezték tőle, csalódott-e, hogy Ronnie-t már nem hívhatta ismét vissza, Blackmore egyértelmű választ adott: „Utálom ezt mondani, de nem. Ronnie-val nagyon rég befejeztük, és ugyan időről időre beszéltünk, én is a saját dolgaimmal foglalkoztam, meg ő is. A viszonyunk kedélyes volt, de szerintem egyikünk sem akart ismét a másikkal dolgozni. Ő is erős alfahím volt, én is az vagyok: ő arra akart menni, én meg amarra.”

A rockzenéhez két évtized után visszatért Blackmore és az általa frissen felfedezett Ronnie Romero énekes társai a mostani Rainbow-ban Jens Johansson billentyűs, David Keith dobos és Bob Nouveau basszer. A csapat június 17-én Londonban, 22-én Manchesterben, 25-én Glasgow-ban, 28-án pedig Birminghamben játszik. Már most elárulhatjuk: a Shock!-on is olvashatsz majd a nagy attrakcióról.

 

Hozzászólások 

 
+1 #6 kaffer 2017-01-09 21:51
Azért kicsit több lé csorgott volna a kasszába Ronnie-val. De így már tényleg felesleges okoskodni. Egy biztos, ez a mostani Rainbow így sajnos elég halovány.
Idézet
 
 
+3 #5 Darren 2017-01-09 20:25
Idézet - gonda.e:
Erről nem a ti dolgotok véleményt alkotni.

Hmm, szerintem pedig akkor egészséges, ha az embernek van véleménye a dolgokról. A fórum / komment szekció pedig arra való, hogy ezt másokkal megoszthasd.

Persze nem kötelező egyetérteni mások véleményével, de az is csak egy vélemény, nem?
Idézet
 
 
+3 #4 BahnScorper 2017-01-09 10:57
Miért van olyan érzésem, hogy vagy ő hajtotta volna el Dio-t, vagy pedig az újra összeállás után tett volna olyat, amiért az megint otthagyta volna...
Idézet
 
 
+8 #3 Simon Zoltán2 2017-01-08 15:54
A Deep Purple-be vissza ne térjen ! Remélem nem is vennék vissza soha. Nem az érdemeit akarom megkérdőjelezni , mert azok elvitathatatlan ok , de szerintem nagyon jól elvannak Ők azóta, mióta Ő nincs ott. Nagyszerű lemezeket készítenek, és folyamatosan turnéznak, láthatóan jól érzik magukat. Én is tőlük. Minden valamire való énekes (frontember) alfahím . Ha nem az az nagy baj ! Kompromisszumok ra van szükség, na ez az ami Ricsi bácsinak nehezen megy.......de ezért is szeretjük :)
Idézet
 
 
-3 #2 zombee 2017-01-08 12:06
Könnyű a halott Dio-ra rávágni, hogy nem hívta volna vissza. Nyilván nem akar a mostani, sikeres felállás, meg az új, tehetséges (én még nem hallottam se a Rainbow-t vele, se a saját zenekarát) énekes ellen beszélni.

Persze az is lehet, hogy a fene tudja. A Deep Purple-be se akar visszatérni, pedig az lenne még nagy durranás.
Idézet
 
 
-12 #1 Seeee 2017-01-08 11:12
Mekkora egy paraszt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.