Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha akárkivel zenélhetnék a világon, legyen szó élőkről vagy holtakról, akkor is ezeket a srácokat választanám”

One Man Gang címmel, tavasszal jelenik meg Michael Monroe új szólóalbuma. A Hanoi Rocks volt frontembere legutóbb 2015-ben adott ki önálló lemezt.

1114mm

Vendégként a Hanoi Rocks ex-gitárosa, Nasty Suicide, illetve a The Damned legendája, Captain Sensible is felbukkan majd Michael Monroe következő nagylemezén. Az album One Man Gang címmel jön ki valamikor tavasszal, és az énekes mellett Steve Conte és Rich Jones gitárosok, Karl Rockfist dobos, illetve a szintén régi hanois kolléga, Sami Yaffa basszer játszik rajta. „Ha akárkivel zenélhetnék a világon, legyen szó élőkről vagy holtakról, akkor is ezeket a srácokat választanám", szögezte le Monroe a Heavy TV-nek. „Ennyire fontosak számomra. Itt mindenki írhat dalokat is. Steve Conte például kivételes, tényleg kiemelkedő ötleteket hozott, és Rich Jones stílusa is elképesztően átüt ezen a lemezen. Komolyan mondom, öt-hat saját nótámra azt mondtam: oké, ezt akkor inkább hagyjuk, és inkább Rich dalait használm, mert azok jobbak, felejtsük el az enyémeket. A lemezre ugyanis a legjobb dalok kerülnek fel, függetlenül attól, ki írta őket."

Monroe és csapata tizennyolc dalt rögzített a lemezhez, amelyek közül többet eltesznek a következő albumra, annyira jónak érzik őket, tehát még bónusznak sem akarják elsütni egyiket sem. Az énekes legutóbbi lemeze a 2015-ös Blackout States volt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.