Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Germán metal offenzíva: jön az új Primal Fear és Silent Force

1012lkrsDelivering The Black címmel jelenik meg jövő januárban a germán Primal Fear új, sorrendben már tizedik nagylemeze. A csapat egyik gitárosa, Alex Beyrodt ezelőtt még azonban egy új Silent Force albumot is kiad.

A Primal Fear januárban újította meg szerződését a Frontiers kiadóval, így ismét az olaszoknál jön madj ki az új nagylemez. A Delivering The Blacket a basszer Mat Sinner jegyzi producerként, Jacob Hansen (Volbeat, Pretty Maids, Destruction) keverte a dániai Ribében, és tizenkét dalt tartalmaz majd. Ezek között egy ballada, két epikus téma és nyolc zúzós metal himnusz szerepel, és ha hihetünk a zenekarnak, hamisítatlan Primal Fear szerzeményeket kapunk tőlük.

„Nem áll túl távol a korábbi dolgainktól ez az új album, hiszen megvan a saját stílusunk", mondta Ralf Scheepers énekes a Jump Metalnak. „Nem volt könnyű dolgunk, hiszen az Unbreakable egy nagyon kemény és igen jól sikerült lemez, szóval valahogy felül kellett múlnunk. De amint elkezdtek alakot ölteni az új nóták, és amint meghallottam, mivel állt elő Mat, illetve Magnus Karlsson, egyből arra gondoltam: ez fantasztikus! És a végén tényleg jobb lemezt készítettünk az előzőnél." A lemez egyik extra érdekessége, hogy a Born With A Broken Heart című dalban Liv Kristine Espenaes Krull (Leaves Eyes, ex-Theatre Of Tragedy) énekel duettet Ralffal.

Akinek a Primal Fear esetleg túl sarkos, az is örülhet: Alex Beyrodt gitáros befejezte az új Silent Force album munkálatait is. A lemez Rising From The Ashes címmel jelenik meg még decemberben az AFM-nél, és ez lesz a banda első hangzóanyaga a 2007-es Walk The Earth óta, vélhetően továbbra is D.C. Cooperrel a mikrofonnál.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.