Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fire For Effect: az első dal Geraca, Smith, Choy és Hoffmann zenekarától

Fire For Effect néven fut az a zenekar, amelyben a Malevolent Creation, a Suffocation és a Pestilence soraiból ismert zenészek egyesítették erőiket. A projekt most bemutatta névadó dalát.

0305ffe

Bret Hoffmann énekes (Malevolent Creation), Tony Choy basszusgitáros (Pestilence), Mike Smith dobos (Suffocation) és Gio Geraca gitáros (Malevolent Creation, Ashes Of Ares) alkotja azt a formációt, amely tavaly év végén alakult, és Fire For Effectként keresztelte el magát. A projekt fő zenei agya Geraca. „Nagyon büszke vagyok rá, amit ilyen rövid idő alatt elértünk, és alig várjuk, hogy megmutassuk a zenénket a közönségnek is", mondta a gitáros pár hónappal ezelőtt. „Szerintem az emberek nagyon meg fognak lepődni! Ami a hangzásunkat illeti, nem tudom, hogy ez önálló stílus-e, de amolyan megfeketedett háborús metalra gondoljon mindenki a legrusnyább formájában."

Geraca korábban azt mondta, az új zenekar összességében a tagok egyik korábbi bandájára sem emlékeztet igazán, a hangzás pedig egyszerre epikus és extrém, benne némi nordikus fűszerrel. Emellett egy illusztris szólógitáros felbukkanása is várható vendégként a dalokban, de az ő személyéről csak később lebbentik fel a fátylat. A névadó dal most mindenesetre meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.