Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Felmentették az ex-Skid Row frontembert az ontariói randalírozás ügyében

Egyetlen vádpontban sem találta bűnösnek a bíróság Sebastian Bachot tavalyi peterborough-i randalírozása kapcsán. A köztudottan igen heves természetű egykori Skid Row frontember tavaly novemberben okozott botrányt az ontariói város egyik bárjában.

Az akkori hírek szerint Sebastian – tisztázatlan okokból – a szórakozóhely üvegajtajához vágta a poharát, majd állítólag a személyzet egyik tagját is megharapta, miközben az le akarta fogni a rendőrök érkezéséig. Tovább súlyosbította a helyzetet, hogy az énekesnél őrizetbe vételét követően marihuánát is találtak. Bach a kezdetektől fogva tagadta a vádakat, és tanúja is volt egy barátja személyében, aki szerint a bár személyzete által állítottak egy része nem történt meg. A bíróság most az ő verziójukat fogadta el valósnak, ugyanis az énekest október 11-én felmentették: Sebastiant így sem garázdaságért, sem marihuána-birtoklásért nem ítélték el, a bíróság megállapítása szerint a szórakozóhely tulajdonosa által rendelkezésre bocsátott biztonsági kamerás videofelvétel ellentmondásos volt.

A 43 éves Bach egyébként azért érkezett tavaly a városba, hogy elhunyt édesapja egyik ingatlanának ügyeit intézze. Az énekes a betört üveg megjavítására állítólag 700 dollárt ajánlott fel a város vonatkozó segélyalapjának.

Sebastian új lemeze, a Kicking & Screaming szeptember végén jelent meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.