Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ezek a számok egyenesen a szívünkből jöttek”

Az AFM-hez szerződött az Ocean Hills, ahol november 27-én érkezik a korábbi Zoli Band első albuma az új néven. A Santa Monica címadó dala most meghallgatható.

0401oceanhills

Tavaly, Santa Monica címmel jelent meg a Zoli Band új nagylemeze, de a zenekar körül az utóbbi hónapokban elég komoly csend honolt, annak ellenére is, hogy Téglás Zoli énekes közben bejelentette kilépését az Ignite-ból. A zenekar ugyanakkor nemrég bejelentette, hogy Ocean Hills néven folytatják tovább, később pedig az is kiderült, hogy első nagylemezük az AFM-nél jelenik meg az eredetileg tervezett szeptemberhez képest kicsit csúsztatott, november végi megjelenéssel. Ennek anyaga jelentős mértékben megegyezik majd a Santa Monicáéval, de új keveréssel és maszterrel, illetve borítóval jön ki. A csapat felállásában továbbra is ott találjuk Lukács Peta gitárost és Szebényi Dániel basszer/billentyűst, a másodgitáros Reinder Oldenburger, a dobos kilétét azonban – annak ellenére, hogy szerepel a zenekari fotókon egy ötödik tag is – egyelőre valami furcsa okból kifolyólag homály fedi. „Ezek a számok egyenesen a szívünkből jöttek”, mondja a zenéről Zoli. „A dalok nagyszerűek, a hangszeres teljesítmények óriásiak, a gitárszólók hihetetlenek, az ének pedig dallamos és erőteljes. Ezek igazi rockhimnuszok!”

A végleges dallista az alábbi lesz:

oceanhills_c01. A Separate Peace
02. Death Or Liberty
03. Like A Lady
04. Santa Monica
05. Budapest My Love
06. Hold Me
07. Angels Wings
08. Vampire
09. Christina
10. Dead Dog
11. There Is A Light That Never Goes Out
12. A Separate Peace - Extended Version (digipak bónusz)
13. Death Or Liberty - Extended Version (digipak bónusz)
14. Santa Monica - Extended Version (digipak bónusz)

Az A Separate Peace és a Death Or Liberty már ismert új változata mellett alább máris meghallgatható a címadó darab is.

 

Hozzászólások 

 
#2 Igor Igorovics 2020-09-01 10:26
Ha lenne igazság a Földön (nincsen), a Death or Liberty dala nem 125 000 megtekintésnél járna, hanem 25 000 000-nál... akkora sikerpotenciál van ezekben a dalokban, hogyha felkarolná őket egy multikiadó vagy valami tényleg nagy menedzsment az Isten sem mentené meg őket világsikertől. Tudom az AFM metal berkekben elég nagy kiadónak számít, de azért globális értelemben nem túl nagyok. Azért köszönet nekik, hogy legalább ők felkarolták Zoliékat.
Idézet
 
 
#1 verebélyi Gábor 2020-09-01 08:48
Sziasztok!
Részemről nagyon szeretem a Zoli Band Santa Monica lemezét. Az utóbbi évek kiemelkedő alkotása, egytől-egyig zseniális dalokkal. Egyszerűen megunhatatlan! A névváltoztatás valamilyen szinten érthető, de az új tálalás okán csak vakargatom a fejem... :-D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.