Shock!

szeptember 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Elértem odáig az életemben, amikor már egyszerűen fáraszt, ha szenvednem kell zenélés közben”

Évek óta készül, és október 2-án végre megjelenik Corey Taylor első szólóalbuma. A Slipknot és a Stone Sour frontembere most elárulta: a CMFT készítésekor semmiféle drámának nem volt helye.

0730corey

A Roadrunner gondozásában kerül a boltokba ősszel Corey Taylor első szólóalbuma, amelyen újonnan született dalok mellett olyanok is helyet kapnak, amelyek gyökerei az énekes tinédzserkoráig nyúlnak vissza. A Jay Ruston producerrel készített CMFT – azaz minden bizonnyal Corey Motherfuckin' Taylor... – című anyagot Christian Martucci gitárossal (lásd még Stone Sour), Zach Throne gitárossal, Jason Christopher basszerrel és Dustin Robert dobossal rögzítette Corey, és bevallottan stílusok között ugráló, változatos albumról van szó.

Corey egy friss interjúban most a lemez készítése közbeni hangulatról is beszélt. „Mindenkivel játszottam már az albumon felbukkanó srácok közül ilyen vagy formában, de egyszerre még soha”, mondta az énekes az MMM Hard N Heavy rádióállomásnak. „Nemcsak azt tudtam, hogy tehetség és kreativitás szempontjából kirázzák a kisujjukból a dolgot, hanem azt is, hogy mindannyian jól érezzük majd magunkat a munka során, és nagyszerűen fogunk szórakozni. Egyszerűen eljutottam arra a pontra, amikor már nem érdekel annak a romantikája, amikor komoly feszültségek közepette készül el egy kiemelkedő album. Nem is igazán hiszek már ebben. Úgy gondolom, egy kiemelkedő album a kiemelkedő dalokból fakad. Ha jó dalaid vannak, amiket jó zenészek játszanak, érezhetitek magatokat jól is a munka közben, és a lemez így is ugyanolyan jó lesz. Elértem odáig az életemben, amikor már egyszerűen fáraszt, ha szenvednem kell zenélés közben. Csak olyan emberekkel akarok zenélni, akik épp akkora élvezetüket lelik ebben az egészben, mint én magam.”

coreytaylor_cA lemezen az alábbi dalok kapnak helyet:

01. HWY 666
02. Black Eyes Blue
03. Samantha's Gone
04. Meine Lux
05. Halfway Down
06. Silverfish
07. Kansas
08. Culture Head
09. Everybody Dies On My Birthday
10. The Maria Fire
11. Home
12. CMFT Must Be Stopped (feat. Tech N9ne and Kid Bookie)
13. European Tour Bus Bathroom Song

Az anyagról már két dal is meghallgatható, ezek közül vizuális szempontból mindenképpen a CMFT Must Be Stopped az érdekesebb, amelynek videójában egy sor híresség cameózik Lars Ulrichtól Nikki Sixxen, Rob Halfordon, Marilyn Mansonon, Scott Ianen és Nergalon át egészen Randy Blythe-ig.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#5 Claudius Oltarimanus 2020-08-05 21:31
Idézet - Piasa:
Bakker.. Coreynak mekkora búrája van, ez a fotó nagyon előnytelen.
Ja és a zene fos.


Ha lerajzoltad volna a rajztanár egyest adna rá mert nem találtad el az aranymetszést.....:D
Idézet
 
 
#4 Rudi 2020-08-05 16:00
Elsőre nem tetszett a CMFT Must be stopped masodjara se... gondoltam ezt elengedem, de nagyon megtetszett es nagyon jo hogy masabb mufajban is kiprobalja magat es jol all neki ez a rap-es rockos megmozdulas :D a Black eyes blue c. nota elsore kiraly volt. Varom az albumot szerintem mindenkepp jo lesz. :)
Idézet
 
 
#3 Piasa 2020-08-05 14:05
Bakker.. Coreynak mekkora búrája van, ez a fotó nagyon előnytelen.
Ja és a zene fos.
Idézet
 
 
#2 Tom 2020-08-05 13:01
A létező leggyengébb ami valaha kikerült a kezei közül ..
Idézet
 
 
#1 Kormorán 2020-08-04 08:17
Én a CMFT must be stopped-ot képtelen voltam végighallgatni. Örülök, ha Corey jól érzi magát lemezfelvétel közben, de remélem ennek a hozadéka egy jó SS lemez lesz a jövőben, mert a CMFT vonal rohadtul nem nekem szól...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.