Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Elég friss és újszerű ez a lemez ahhoz, hogy egyedi legyen”

Szeptember 14-én jelenik meg a Frontiers gondozásában a Dream Child első albuma, amelyről most a második dal is meghallgatható. A zenekarban Craig Goldyt, Simon Wrightot és Rudy Sarzót is ott találjuk.

0608dreamchild

Dream Child a neve annak a zenekarnak, amelyben Craig Goldy gitáros (DIO, Giuffria), Wayne Findlay gitáros/billentyűs (MSG), Rudy Sarzo basszer (Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Whitesnake, DIO), Simon Wright dobos (AC/DC, DIO) és Diego Valdez énekes (Helker) egyesítette erőit. A zenekar első lemeze szeptember derekán jön ki a Frontiersnél Until Death Do We Meet Again címmel.

A zenekar ötlete a kiadó vezetőjétől, Serafino Peruginótól származott, és állítólag a klasszikus, '70-es évekbeli hard rock jelenti majd a kiindulópontot a zenéhez, elsősorban a Deep Purple és a Rainbow munkássága, illetve természetesen a klasszikus DIO-hangzás is nyomokat hagyott a megszólaláson – eleve a bandanév is a Dream Evil lemezre utal vissza, és Ronnie nevezte akkoriban Dream Childnak Goldyt. „Olyan napok emlékeit hozza majd vissza ez az album, amelyekről a legtöbben azt hitték, hogy rég elmúltak, és soha nem is térnek már vissza", mondja Craig. „Ugyanakkor elég friss és újszerű is ahhoz, hogy egyedi legyen, néhány váratlan fordulattal és csavarral. Nincsenek töltelékek, és nem is ugyanaz a régi dolog, amit annyi helyen lehetett már hallani."

dreamchild_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek:

01. Under The Wire
02. You Can't Take Me Down
03. Game Of Shadows
04. It Is What It Is
05. Playin' With Fire
06. Light Of The Dark
07. Midnight Song
08. Until Death Do We Meet Again
09. Washed Upon The Shore
10. In A World So Cold
11. Weird World
12. One Step Beyond The Grave

A producer – természetesen – Alessandro Del Vecchio volt, az első single már ismert, most az Under The Wire klipjét is meg lehet nézni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.