Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Don’t Do It Donnie: huszonhárom év után új dalt mutatott be a Sacred Reich

Don’t Do It Donnie címmel meghallgatható az első új dal a Sacred Reich visszatérő lemezéről, az Awakeningről. A zenekar ősszel Budapesten is fellép.

0226sacredreich

Valamikor nyáron, a Metal Blade-nél jelenik meg a Sacred Reich új nagylemeze, az Awakening, amely huszonhárom évvel követi a sorban az arizonai thrasherek utolsó albumát, a Healt. A megjelenés felvezetéseként Phil Rind és csapata április 19-én kihoz egy split kislemezt az Iron Reagannel, és ezen kap helyet a Don’t Do It Donnie című dal, amely alább máris meghallgatható.

Maga az Awakening lemez Arthur Rizk producerrel (Cavalera Conspiracy, Power Trip, Code Orange) készült, és Rind mellett a Machine Headből visszatért Dave McClain dobos, Wiley Arnett gitáros, illetve a Jason Rainey helyére frissen leigazolt Joey Radziwill gitáros játszik rajta. „Nagyon organikus hangzásra törekedtünk”, mondja Phil. „Dave nem akart használni semmiféle triggert vagy hangmintát, így rengeteg időt töltöttünk a felvevőhelyiség bemikrofonozásával, hogy nagy, természetes dobsoundot kapjunk. A modern felvételi technológiák sok mindenben nagyszerűek, de mi nem akartunk kizárólag ezekre támaszkodni.”

A Sacred Reich november 15-én – huszonnyolc év után – végre ismét hazai színpadon játszik a Purci Dance Party headlinereként, a Night Demon vendégeskedése mellett. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 bluevoodoo_13 2019-04-02 10:06
Nagyon nagy kár ezért az alsópolcos garázssoundért :-/ Pedig reménykedtem, hogy összeraknak vmi Independent / Heal-jellegű anyagot egy modernizált, brutális sounddal, de ez így nagyon harmatos.
Idézet
 
 
#1 Richter László 2019-04-02 08:24
hc/crossover menet...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.