Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dime egyik jóbarátja gitározik Phil Anselmo szólóalbumán

Még az év vége előtt, de legkésőbb 2013 legelején megjelenhet Phil Anselmo első szólóalbuma, a Pantera egykori és a Down jelenlegi frontembere előtt már csak néhány keverési apróság és a maszterelési munkálatok állnak. Az anyagon Dimebag Darrell egyik régi cimborája gitározik.

„A lemezre én írtam minden hangot, minden dalt", mondta Phil a minnesotai 93X rádiónak. „Igazság szerint elég kreatív gitáros vagyok, bár technikai értelemben véve nem számítok kiemelkedőnek. A Panterának is írtam riffeket, amiket aztán Dimebag alakított végleges formára – úgy nemcsak teljesen másként szóltak, de 99-100 százalékkal jobban is." Anselmo fő társa ezúttal egy Maziar Montazeri nevű gitáros volt, aki annak idején a Superjoint Ritualban is megfordult, és a néhai Dime-mal is igen jó barátságot ápolt. „Marzi igazi hóhér, ha jobbkezes pengetésre kerül sor, a balja pedig lesöpri a színről az én bal kezemet, ráadásul szólózni is baromi jól tud", fogalmaz az énekes. A dobokért az Anselmo Housecore kiadójánál dolgozó Warbeast ütőse, José Manuel Gonzales felelt, a basszusgitáros pedig az ismeretlen Bennett Bartley.

Phil szerint a zene extrém és az egyik legintenzívebb teljesítménye eddigi karrierje során, de ugyanakkor nem gyömöszölhető be egyetlen skatulyába sem. A megjelenésről annyit mondott: a konkrét időpontot az is befolyásolhatja, hogy nem akar bekavarni sem a Vulgar Display Of Power húszéves jubileumi újrakiadásának, sem a közelgő Down EP-nek, vagyis lehet, hogy 2013 lesz a dologból.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 Machinu 2012-05-12 18:40
Ami Anselmo kezéből jön, az minden bizonnyal jó lesz!
Várom...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.