Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Candlemass VS. Entombed: hallgasd meg, hogy játsszák egymás dalait!

Január 8-án megjelenik a Sweden Rock Magazine jubileumi, századik lapszáma, amelynek tiszteletére a Candlemass és az Entombed is átgyúrták egymás egy-egy szerzeményét. A két feldolgozást már meg is lehet hallgatni.

Egymástól dolgozott fel dalokat két legendás svéd underground csapat, a Candlemass és az Entombed, mégpedig azért, hogy így tisztelegjenek Svédország vezető zenei orgánuma, a Sweden Rock Magazine századik számának megjelenése előtt. A speciális feldolgozások kizárólag a lap január elején megjelenő jubileumi kiadásával együtt lesznek kaphatók.

A Candlemass az Entombed örökbecsű 1997-es himnuszát, a To Ride, Shoot Straight And Speak The Truth címadó dalát vette fel. Ez a felvétel az első a bandától Mats Levénnel a mikrofonnál, aki a hivatalosan búcsúlemezként kiadott tavalyi Psalms For The Dead megjelenése után csatlakozott a csapathoz szigorúan csak beugróként. Az Entombed egy 2005-ös darabot választott a Candlemasstől azok visszatérő, a banda nevét viselő albumáról, mégpedig a Black Dwarfot.

A feldolgozásokat kizárólag a Sweden Rock Magazine századik számával együtt lehet hivatalosan megvásárolni mellékletként, amely jövő héten, egész pontosan január 8-án kerül az utcára. A két zenekar a lap születésnapi gáláján is fellép majd január 26-án Stockholmban, ahol rajtuk kívül egyelőre meg nem nevezett meglepetésvendégek is tiszteletüket teszik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.