Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bosszúálló albummal jelentkezik a Trivium

Valószínűleg Vengeance Falls címmel jelenik meg a nyár végén a floridai Trivium hatodik nagylemeze, amelyet David Draimannel, a Disturbed és a Device frontemberével a produceri székben készítettek el Matt Heafyék. A keverésért Colin Richardson (Fear Factory, Machine Head, Slipknot) felelt.

A ThrashHits értesülései szerint Vengance Falls címmel jelenik meg a Trivium új albuma, amit a banda egyelőre nem erősített meg, az azonban biztos, hogy az anyag teljesen elkészült. „Évek óta beszéltünk a közös munka lehetőségéről”, mondta a Loudwire-nek a lemez producere, David Draiman. „Először akkor merült fel a dolog igazán komolyan, amikor a Trivium Ausztráliában játszott a Disturbed előzenekaraként. Akkor már megjelent az In Waves lemez, amivel szerintem óriási lépéseket tettek előre a dallamokat és a dalok erejét tekintve. Azt mondtam nekik, jó ötlet lenne együtt dolgozni, mert megnyitottak egy ajtót valami felé, hihetetlen képességeik vannak, és segíteni szeretnék nekik ezek kiaknázásában. Nagyon sokat tanultak, nagyon sokat fejlődtek, és egy olyan lemezt készítettek, ami mindenképpen meghatározó lesz a karrierjükben.”

„Az album nagyszerű, tényleg nagyszerű lesz”, mondta az anyagról előzetesen Matt Heafy énekes/gitáros (a képen Draiman társaságában). „A metalt elég nehéz jelzőkkel jellemezni: súlyos, brutális, dallamos – minden zenekar ezeket hangoztatja, meg persze a klasszikus frázist, hogy ez lesz az eddigi legjobb album. Annyit mindenesetre mondhatok, hogy az In Waves végre olyan anyag lett, amit a megelőző négy minden rajongója szeretett, egyfajta közös nevezőt jelentett köztük, és a világon mindenhol ez váltotta ki a leghangosabb reakciókat. A következő albumtól az emberek azt várhatják, hogy az eddigi öt lemezünk legjobb részei egyesülnek majd egy lemezben.”

Annyi már bizonyos, hogy a csapat felteszi majd a lemezre az egykori kultikus street rock zenekar, a Heavens Edge 1990-es Skin To Skin dalának feldolgozását.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.