Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Blackie kizárja a W.A.S.P. korai felállásának újjáéledését

Noha tavaly felreppentek hírek, amelyek alapján akár esélyesnek is tűnhetett egy klasszikus felállású W.A.S.P.-reunion, Blackie Lawless most keresztülhúzta a számításokat: a zenekar főnöke kategorikusan kizárta, hogy valaha is újra együtt zenéljen Chris Holmesszal.

0825wasp7

„Már Randy Piper is kapcsolatban van Blackie-vel, pedig amikor annak idején kirúgta, nagyon összevesztek. Jó, hogy megint baráti a kapcsolatuk. Én pedig Blackie-vel, Chris Holmesszal és Randyvel is jó barátságot ápolok. Ha ők is beszélnek egymással, az bizony növeli annak esélyét, hogy összejöjjön pár koncert. Nem azt mondom, hogy a dolog biztos összejön, de ígéretes, hogy már beindult a kommunikáció”, mondta egy tavalyi interjúban Steve Riley, a W.A.S.P. korai felállásának dobosa. Akik ezek alapján abban reménykedtek, hogy esetleg ismét összejöhet a régi leosztás, azokat Blackie Lawless most kijózanította. „Az emberek néha elválnak bizonyos okokból kifolyólag”, mondta a Holmes esetleges újonnani visszavételének témát firtató kérdésre a banda főnöke egy oroszországi sajtókonferencián. „Ilyenkor a gyerekek sokszor azt szeretnék, ha a szülők ismét összejönnének, de van, amikor soha nem jönnek megint össze. És ez pont egy ilyen eset. Sajnálom.”

Holmes a ’90-es évek második felében már visszakerült egyszer a W.A.S.P. soraiba, de pár év után ismét kikerült a bandából. Blackie eszerint továbbra is nélküle képzeli a jövőt…. A zenekar következő kiadványa az 1992-es The Crimson Idol lemezének újravett változata lesz, amely február 2-án jelenik meg. A hanganyaghoz egyben hozzácsapják a sztorit feldolgozó, majdnem egyórás filmet is DVD-n és/vagy Blu-rayen.

A végleges dallista így fest:

Első CD

wasp_c01. The Titanic Overture
02. The Invisible Boy
03. Arena Of Pleasure
04. Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue)
05. The Gypsy Meets The Boy
06. Michael's Song
07. Miss You
08. Doctor Rockter

Második CD

01. I Am One
02. The Idol
03. Hold On To My Heart
04. Hey Mama
05. The Lost Boy
06. The Peace
07. Show Time
08. The Great Misconceptions Of Me

Noha előzetesen következetesen újravett lemezről volt szó, egyelőre gyakorlatilag semmit sem tudni hivatalosan arról, valóban nulláról indult-e neki Blackie ennek az új anyagnak, és mintha a Napalm hivatalos közleménye is direkt kerülné a téma boncolgatását. Szóval egyelőre várjuk ki a végét, hátha több is kiderül arról, mi is pontosan ez az egész…

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 pumpika666 2017-12-21 08:55
Idézet - Bólogató kutya:
Not in this lifetime...

ok értem a célzást, de bármekkora zseni volt az első 4 wasp lemez, sem stadionturné, sem dollármilliók nem röpködnének a levegőben egy reunion kapcsán.
a nagy kiadóknak nem igazán jelentene potenciált, hogy egy ilyen bulit megszponzorálja nak, a kisebbek meg sztem nem tudnának annyit fizetni, hogy blackie félredobja az egóját: a mai wasp gyakorlatilag csak róla szól, a régi felállás pedig az egész bandát jelentené, sztem leginkább ez böki a csőrét
Idézet
 
 
+2 #1 Bólogató kutya 2017-12-20 00:30
Not in this lifetime...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.