Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az 1969-es érából újonnan előkerült gyöngyszem” a Ghost frissen bemutatott dala

0513ghostRite Here Rite Now címmel speciális, játékfilmes elemekkel feldúsított koncertmozival jelentkezik a Ghost. Az alkotást limitáltan, június 20-án és 22-én vetítik világszerte a filmszínházakban, és egy új dal is debütál benne, amelyet most meg lehet hallgatni.

Játékfilmes elemekkel feldúsított koncertmozival jelentkezik júniusban a Ghost. A Rite Here Rite Now-t maga Tobias Forge és a Her Smellt jegyző Alex Ross Perry rendezte, a koncertrészeket pedig tavaly szeptember 10-11-én vették fel, amikor is két teltházas bulit is adtak a svédek a Los Angeles-i KIA Forum arénában. A filmhez természetesen önálló soundtrack is társul majd, utóbbi július 26-án lát napvilágot a Loma Vista kiadó gondozásában.

„Több mint egy évtizeddel ezelőtt, amikor a Loma Vistához szerződtünk, a kiadó vezetője, Tom Whalley a zenekar történetéről faggatott – mondja Tobias. – Úgy érezte, alapvető fontosságú elmesélni a sztorit ahhoz, hogy elkötelezetté tegyük az új rajongókat. Akkor azt mondtam: mivel még új, fiatal csapat vagyunk, és ami még fontosabb, senki nem is ismer bennünket, nincs különösebben izgalmas történetünk. Legalábbis még nincs. De hozzátettem: amennyiben sztorira vágyik, előrukkolhatok eggyel. Ez a film e beszélgetés gyümölcse.” „Igazi bűnös élvezet volt Tobiasszal közösen dolgozni a Ghost történetének filmmé fejlesztésén – teszi hozzá Perry. – Ez a mozi lehetővé tette számunkra, hogy mindenből ihletet merítsünk, legyen szó horror-némafilmektől kezdve A nagy rock’n’roll svindlin és Ralph Bakshi munkáin át egészen a KISS Alive II-jáig. Sokan hatottak ránk, de mindenek felett az volt a végső cél, hogy egyedülálló csemegét kínáljunk, és ne csak a Ghost rajongóinak, hanem mindenkinek, aki szereti a rockos látványosságok és az ijesztő szórakoztatás vegyítését.”

A zenekar most közzétette a film meglepetésdalát, a stáblista alatt futó The Future Is A Foreign Landet, amely saját bevallásuk szerint „az 1969-es érából újonnan előkerült gyöngyszem, és a csapat Papa Nihil fémjelezte korszakából származik” – vagyis feltételezhetően a 2018-as Prequelle albumról maradhatott le.

A filmet több magyar moziban is játsszák, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Montsegur 2024-06-21 07:38
Ez olyan, mint egy filmzene a hetvenes évekből :) Amúgy jó, de Tobias mostanában egyébként sem tud hibázni...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.