Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Aranylemez lett az Államokban a 2010-es Volbeat

Megkapta első amerikai aranylemezét egy soralbum után a Volbeat. Michael Poulsenék júniusban adják ki új anyagukat, és a fesztiválszezonban már Európában koncerteznek majd.

0412volbeat

Átlépte az Egyesült Államokban az 500 ezres eladási példányszámot a Volbeat 2010-es Beyond Hell / Above Heaven albuma, amelyről odaát korábban már szintén bearanyozódott az egyik single, az A Warrior’s Call. Michael Poulsenéknek ez az első amerikai aranylemezük a stúdióalbumok közül.

A Volbeat jelenleg már a 2013-as Outlaw Gentlemen & Shady Ladies folytatásának kiadására készül: az új anyag június 3-án jelenik meg Seal The Deal & Let’s Boogie címmel. A fesztiválszezonban már számos nagy rendezvényen ott lesznek idén Európában, több feszten headlinerként vagy majdnem-headlinerként. Ezelőtt azonban még kiemelt amerikai koncertek következnek a Coachella fesztiválon, a Black Stone Cherryvel és a Monster Truckkal. A banda ügyeit tavaly óta egyébként a Metallica és a Def Leppard mellől is ismert Q Prime menedzsment intézi.

Közben az is kiderült, hogy a tavaly távozott Anders Kjølholm helyén Kaspar Boye Larsen basszusgitározik majd az amerikai koncerteken, aki már 2006-ban is kisegítette a bandát. Ő azonban egyelőre nem számít fix tagnak.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.