Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akusztikus southern bluest játszik közös projektjében Marilyn Manson és Jonathan Davis

0702davismmKözös projekten dolgozik Marilyn Manson és Jonathan Davis. A két frontembernek voltak feszültebb időszakai is, de eszerint a konfliktusokra már végérvényesen fátylat borítottak.

Egyikük saját csapataira sem jellemző muzsikában utazó projektet alapított a Korn énekese, Jonathan Davis, illetve a '90-es évek második felének másik ikonikus frontembere, Marilyn Manson. A zenéről egyelőre még nem tudni túl sokat, de Manson a The Pulse Of Radiónak akusztikus, délies bluesról beszélt, Davisről pedig az utóbbi hetekben több hír is elterjedt, amelyek szerint a Big & Rich country-duóval dolgozik egy countrys irányultságú lemezen. A két történet eszerint valahol összeért, de a pontos formátumról egyelőre semmit sem lehet tudni. Manson és Jonathan legutóbb 2002-ben dolgozott együtt a Queen Of The Damned című vámpírfilm soundtrackjének Redeemer dalában.

Az még persze erősen kérdéses, mikor lehet ebből bármi is, hiszen Manson a nyarat egy nagyszabású amerikai turnén tölti a Smashing Pumpkins társaságában, de emellett Johnny Depp-pel (!) is közös zenéken dolgozik, és azt sem tartotta kizártnak, hogy a közös koncertek után Billy Corgannel is csinál valamit a stúdióban.

 

Hozzászólások 

 
#1 cápaidomár 2015-07-04 13:33
Nahát... Nem egy mai fotó lehet. Ennél több most nem jött. Megöregedtünk, vagy mi?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.