Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A zenekar dalai híresek arról, hogy nem beszélek mellé a szövegekben”

Május 31-én jelenik meg az online zenemegosztókon a New Friend Request második nagylemeze Lélekgyilkosság címmel. A banda most a Várni fáj című dalt mutatta be az albumról.

0512nfr

„Abszolút nem beszélhetünk vidám dalról, viszont súlyosan őszintéről igen", mondja a csapat új klipszámáról a New Friend Request énekese, Kerecsen László. „Belső feszültség, szorongás, önmagunkkal való küzdelem zajlik benne, de úgy, ahogy azt én élem meg. A zenekar dalai híresek arról, hogy nem beszélek mellé a szövegekben. A maga valójában merem leírni élményeimet bánatról, boldogságról, szerelemről, csalódásról. Mindenkivel megesik, hogy összegyűlnek a feje felett úgy a viharfelhők, hogy nem lát kiutat a helyzetéből, és magába néz. Ez a dal erről szól, és nemigen van benne happy end. Viszont erő, ami segíthet a hasonló helyzetben lévőknek lökést adni, és kimozdítani egy megrekedt lelkiállapotból, az annál inkább!"

A zenekar több videót tervez kihozni nyáron a lemezről, amelyen vendégek is felbukkannak. A fizikai kiadás különleges zenekari kiegészítőkkel bővített digipak formában érkezik majd.

 

Hozzászólások 

 
#1 The Bandit 2020-05-14 13:38
Nettó popzene....annak persze nem rossz,
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.