Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Toolnál vendégszerepelt Kirk Hammett

Szombaton, január 15-én illusztris vendéget fogadott a színpadon a Tool a Metallica gitáros Kirk Hammett személyében Hawaii-ban. Kirk hosszú évek óta Maynard James Keenanék fanatikus rajongójának számít: a bulin a Lateralust nyomta el a Toollal, de ha már ott volt, nekiszaladtak a Metallica klasszikus 1986-os Orionjának is.

A ritka vendégszereplésre a Tool honolului buliján, a Neal S. Blaisdell Concert Hallban került sor, mely a banda első 2011-es koncertje volt. Január végén és február elején a csapat Ausztráliában koncertezik a Big Day Out fesztiválturné keretében, többek között a Rammstein, Iggy Pop és a Stooges, a Deftones és a Wolfmother társaságában.

Maynardék állítólag már tavaly megkezdték új, sorrendben ötödik teljes stúdiólemezük munkálatait, de a munka szokás szerint lassan halad, így még mindig nem tudni, körülbelül mikorra is várható a 2006-os 10.000 Days utódja. Ha hihetünk a híreknek, erre az évre Maynard másik sikerbandája, az A Perfect Circle is tervez némi – egyelőre közelebbről meg nem határozott – aktivitást, így jelenleg még jóslásokba bocsátkozni is értelmetlennek tűnik...

Kirk vendégszereplése elég gyatra minőségben, de itt látható:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Guest 2011-01-17 17:55
Hát tényleg elég gyatra felvétel,nem lehet sok mindent kivenni belőle.De biztos,hogy Kirk összeszedte magát,mert hallottam már olyan koncertfelvétel t a pesti koncert óta,ahol nagyon jól játszott.

Kirk Hammett 4ever!Metallica 4 ever!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.