Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Kill With Hate lett a Wacken Metal Battle magyar győztese

A Kill With Hate nyerte a Wacken Metal Battle hazai döntőjét, amelyet április 28-án délután és este rendeztek a budapesti Dürer Kertben. A death metal zenekar ezzel a második magyar csapat lesz az Ektomorf után, amelyik felléphet Európa legrangosabb kontinentális metal fesztiválján.

A közönség szavazatai és a zsűri (Buzás Krisztián – nuskull.hu, Dankó János – Lángoló Gitárok, Draveczki-Ury Ádám – Shock!, Jakab Zoltán – Phoenix Music Hungary, Lénárd László – Hammerworld, Sütöri Olivér – Wacken Metal Battle Hungary) döntése alapján a budapesti Kill With Hate nyerte Európa elsőszámú metal tehetségkutatójának magyarországi döntőjét. Ezáltal övéké lett a főnyeremény: egy fellépés a 2013-as Wacken fesztiválon Németországban, egy 125 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyeremény az AudioZónától, illetve száz darab egyedileg gyártott zenekaros pengető a Rockyourself webshoptól. A csapat győztesként emellett automatikusan részvételi jogot nyert a németországi Wacken fesztiválon tartott Wacken Metal Battle International tehetségkutatóra, ahol harminc ország saját Metal Battle első helyezettével kell megmérkőzni. Az itteni első helyezett nyereménye egy lemezszerződés a Nuclear Blastnél, Európa-turné, illetve további értékes tárgynyeremények.

A dobogó második fokára a szegedi Barbears állhatott, akik 75 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyereményt nyertek az AudioZónától, illetve ötven darab egyedileg gyártott zenekaros pengetőt a Rockyourself webshoptól. Szintén a Barbears kapta a Phoenix Music Hungary különdíját, fellépési lehetőséget egy, a cég által szervezett külföldi koncert valamelyikén. A harmadik helyezett, a debreceni Neokhrome 50 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyereménnyel gazdagodott szintén az AudioZóna felajánlása révén. A negyedik helyre a Megazetor, az ötödikre az Effrontery került.

Mind a tíz döntős résztvevő (azaz a fentiek mellett a Sleepless, a Lake Of Mind, a Miserium, a dAsh és az Absent Distance) 20 százalékos vásárlási utalványt kap, amelyet a Hangáruházban tudnak beváltani Korg-, Vox-, Marshall-, Audio-Technica- és Allen&Heath-termékekre július 31-ig.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Roenick 2013-04-29 08:20
YYYYEEEEAAAHHH! !!
Nagyon jók vagytok. Csak így tovább!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.