Shock!

augusztus 05.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A gyökereim a punkig és a rock’n’rollig nyúlnak vissza”

Hamarosan szólóalbummal jelentkezik Sami Yaffa. Az underground szinten legendás basszertől máris meghallgatható az első önálló dal.

0615samiyaffa

Szeptember 22-én, a hangzatos The Innermost Journey To Your Outermost Mind címmel jelenik meg a Livewire/Cargo Records gondozásában Sami Yaffa szólóalbuma. A többek között a New York Dollsból, a Hanoi Rocksból és Michael Monroe zenekarából ismert basszernek ez lesz az első önálló munkája. „Mindig is nagyon szerettem az olyan bandákat, mint a The Clash és a Rolling Stones, akik egyszerre voltak képesek félelem nélkül countryt, funkot, reggae-t, rock’n’rollt vagy dzsesszt játszani, és mindent a saját képükre formáltak – mondja Yaffa. – A saját albumomnál ugyanilyen sokoldalúságban és szabadságban gondolkodtam. Mindazonáltal a gyökereim a punkig és a rock’n’rollig nyúlnak vissza, és természetesen ettől sem riadok el.”

A lemez közreműködőinek sorában olyanokat találunk, mint Rich Jones (Michael Monroe Band), Christian Martucci (Stone Sour), Rane Raitsikka (Smack) Timo Kaltio (Izzy Stradlin, Cheap And Nasty) vagy Janne Haavisto. A The Last Time című dal máris meghallgatható.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.