Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A gyökereim a punkig és a rock’n’rollig nyúlnak vissza”

Hamarosan szólóalbummal jelentkezik Sami Yaffa. Az underground szinten legendás basszertől máris meghallgatható az első önálló dal.

0615samiyaffa

Szeptember 22-én, a hangzatos The Innermost Journey To Your Outermost Mind címmel jelenik meg a Livewire/Cargo Records gondozásában Sami Yaffa szólóalbuma. A többek között a New York Dollsból, a Hanoi Rocksból és Michael Monroe zenekarából ismert basszernek ez lesz az első önálló munkája. „Mindig is nagyon szerettem az olyan bandákat, mint a The Clash és a Rolling Stones, akik egyszerre voltak képesek félelem nélkül countryt, funkot, reggae-t, rock’n’rollt vagy dzsesszt játszani, és mindent a saját képükre formáltak – mondja Yaffa. – A saját albumomnál ugyanilyen sokoldalúságban és szabadságban gondolkodtam. Mindazonáltal a gyökereim a punkig és a rock’n’rollig nyúlnak vissza, és természetesen ettől sem riadok el.”

A lemez közreműködőinek sorában olyanokat találunk, mint Rich Jones (Michael Monroe Band), Christian Martucci (Stone Sour), Rane Raitsikka (Smack) Timo Kaltio (Izzy Stradlin, Cheap And Nasty) vagy Janne Haavisto. A The Last Time című dal máris meghallgatható.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 ma 2022-03-23 18:38
Tuti jó ez az album, érdemes meghallgatni. Bár szerintem sokkal inkább hasonlít Andy McCoy szólólemezeire mint a Hanoi Rocksra vagy Mike Monroe lemezekre.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.